ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Boekvoorstelling: De Meesters van het Verre Oosten van Baird T. Spalding met een Deel 6!

Deze uitgave is aangevuld met een deel 6…
door Tsenne Kikke - woensdag 16 februari 2022 0:03

Indien je van plan bent om dit jaar slechts één boek aan te kopen dan raad ik jou 'De Meesters van het Verre Oosten' aan!

Het is één van de meest spraakmakende spirituele boeken uit de 20e eeuw, een uniek document over de tijdloze wijsheid van de Meesters van de Himalaya. En, het is nu compleet...!

'De Meesters van het Verre Oosten' van Baird Thomas Spalding (1872–1953) uit 1924 geldt nog altijd als een van de meest spraakmakende boeken van onze tijd. Tijdens een expeditie in de Himalaya, eind 19e eeuw, ontmoeten de schrijver en zijn metgezellen de Meesters van de Himalaya. Deze onsterfelijke wezens verrichten wonderbaarlijke daden en slaan een brug tussen het christendom en het boeddhisme.

Volgens hun filosofie vertegenwoordigt Boeddha de weg naar verlichting, terwijl de figuur van Jezus Christus de verlichting zelf belichaamt. Het boek leest als een spannende roman en bevat tegelijkertijd duidelijke spirituele boodschappen.

Deze editie is aangevuld met deel 6, het laatste deel dat ruim 45 jaar na de dood van Spalding werd gepubliceerd, en is samengesteld uit ongepubliceerd materiaal dat zijn redacteur in 10 dozen verstopt vond.

Aankopen via Bol.com? Of, eerst iets uit lezen via deze link?...

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht