ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Boekvoorstelling: Attitudinal Healing en Een Cursus in Wonderen

Een uitgave van AnkhHermes.
door Tsenne Kikke - maandag 14 februari 2022 2:27

In 'Attitudinal Healing en Een Cursus in Wonderen' laat Els Thissen zien hoe je de lessen van de Cursus en Attitudinal Healing kunt gebruiken om jouw triggers te temmen en ego-patronen te doorbreken.

'Attitudinal Healing' en 'Een Cursus in Wonderen' hebben naar het schijnt dezelfde krachtige boodschap, zijnde: genees van alle pijn door te vergeven, kies voor geluk in plaats van gelijk - en, herken jouuw heelheid en essentie.

- Attitudinal Healing (AH) wil letterlijk zeggen: “het helen van jouw innerlijke houding of instelling”. Het geeft je de mogelijkheid te ervaren dat je anders om kunt gaan met jouw denken (stressvolle situaties). Dat je de gedachten niet hoeft te geloven. Dat je ontdekt dat je niet jouw denken bent. En, het kan zijn dat je daarin je werkelijke vrijheid ontdekt.

- Een Cursus in Wonderen is een spirituele leerweg en gaat over jouw leven, waarin jij bepaalt wanneer je wat gaat doen.

Dit boek tracht je te laten zien hoe je de lessen van de Cursus en Attitudinal Healing eventueel zou kunnen gebruiken om jouw triggers te temmen en ego-patronen te doorbreken. Het resultaat is bevrijdend: stoppen met oordelen, leven in het nu, innerlijke vrede, jouw kern kennen en onschuld ervaren. Kortom: méér leven met minder moeite.

Aankopen via Bol.com? Of, er eerst iets uit lezen? Klik dan op deze link!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht