ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Wat weten we over de 46-jarige Jurgen Conings en Marc Van Ranst?

Wat hierna volgt, zijn slechts veronderstellingen…
door Tsenne Kikke - vrijdag 21 mei 2021 0:33

1) In een afscheidsbrief die teruggevonden werd, sprak hij dreigende taal. Daarin stond, onder andere, dat hij niet meer kon leven in een maatschappij waar de politici en virologen ons alles afgepakt. Tevens kondigde hij aan dat hij in het verzet zou treden en zich niet zonder slag of stoot zou overgeven.

2) Marc Van Ranst is hoogstwaarschijnlijk de (énige?) persoon die hij viseert.

3) Zijn voertuig werd teruggevonden aan de rand van het Dilserbos in de buurt van de Lanklaarse steenweg in Niel-bij-As. Eigenlijk gaf hij daarmee te kennen: "Hier ben ik!"...

Om iedereen op een dwaalspoor te brengen? Waarbij hij wist zeer goed dat men de gehele streek zou gaan afkammen.

Zoals ik al schreef, stapte hij misschien in een andere wagen, en bevindt hij zich nu in de woonst van een vriend; dit, in afwachting van...

Nu kan je je misschien afvragen waarom hij dan niet de 4 raketlanceerders in die auto had overgeladen. Dat is een retorische vraag, omdat hij dan zou aangeven dat hij niet in die buurt aan te treffen is. Anders gezegd: hij was verplicht om ze achter te laten.

4) Negen kansen op tien heeft hij zich zeer goed voorbereid, en bevindt hij zich nu in een ander deel van het land; dit, in afwachting dat Van Ranst vroeg of laat ergens opdaagt?...

Het zijn natuurlijk slechts veronderstellingen, gebaseerd op een militair denken. Maar, indien ik me vergis, heeft Jurgen niet al te slim gehandeld, en dus op voorhand voor zelfdoding gekozen. Want, als het tot een vuurgevecht komt, is de kans groot dat hij er niet levend vanaf komt, denk ik.

In elk geval heeft Jurgen Conings dringend psychologische hulp nodig. Ik begrijp hoe hij zich voelt en hoe de cornonamaatregelen aan hem hebben geknaagd. Doch, om die reden iemand doden, omdat die er andere meningen op nahoudt en cassant overkomt?...

Volgens mij heeft Jurgen Conings' leven veel meer te bieden - mettertijd - na een genezinsgproces.

Nog iets...

Indien ik de foto's bekijk, zie ik in hem een fijne mens met een mooie, zachtaardige uitstraling. Zijn stoppen zijn doorgeslagen.

Oké, hij loopt met eigenaardige gedachten rond - wie niet? - maar, onheilzame kunnen gaandeweg door heilzame worden vervangen, indien hij het toelaat.

Ik bedoel daarmee, onder andere, het volgende... Elke mens is uit een 6 à 7-tal persoonlijkheden en honderdtallen ikjes samengesteld. Bij Jurgen Conings kunnen sommige ervan worden afgezwakt, waarbij anderen worden versterkt.

Kortom: Jurgen Conings zou zich moeten laten opnemen, in plaats van voor zelfvernietiging te kiezen, vind ik. Geen systeem, politicus of viroloog is dat waard.

Wat Van Ranst betreft... Die man herleidt zich in elk interview tot een viroloog, en enkel en alleen tot een viroloog. “De overgrote meerderheid van de mensen slaagt er zeer goed in om het verschil te maken tussen het onweer en de weerman of -vrouw die het onweer aankondigt. Enkelingen kunnen dat verschil niet duiden en worden dan kwaad op de ‘weerman’, omdat ze die verantwoordelijk stellen voor het slechte weer.”

Maar wat hij niet begrijpt, is dat niet alleen wat hij vertelt van belang is, maar ook het hoe ervan. Ik zou hem een droogstoppel durven noemen, die zo nu en dan enorm arrogant uit de hoek kan komen.

Nabericht

Het waren militairen die op woensdag 9 juni een rugzak van Jürgen Conings terugvonden; dit, tijdens een grondige sweeping van de bossen rond de wijk Grote Homo in Dilsen-Stokkem, waar de voortvluchtige militair bijna vier weken geleden zijn auto achterliet. In groepjes kamden ze de dichtbegroeide bossen uit, tot ze op ongeveer een kilometer van de vindplaats van de auto op ‘iets’ stootten: tegen een boom, gecamoufleerd onder de takken van een struik, lag een zwarte rugzak.

Blikken legervoeding, waterfilter en energy blocks: Jürgen Conings had alles om weken te overleven in natuur. Alles wijst erop dat hij zich goed voorbereid had om aldaar gedurende lange tijd onder te duiken. In die rugzak zat naast munitie en medicatie ook voldoende voedsel om enkele weken te overleven. In de buurt ervan werden eveneens leeggegeten blikken legervoeding gevonden. Hij zou er dus verbleven hebben.

Nabericht 16/6/2021: Al 650.000 euro gespendeerd aan zoekactie

De Franstalige krant schreef vandaag dat de jacht op Conings het leger (zelf ook direct betrokken bij de zoektocht) in één maand tijd al meer dan 650.000 euro heeft gekost. De uitgaven omvatten vooral de materiaal- en brandstofkosten, maar ook de extra premies die aan de soldaten (die soms in het weekend worden gemobiliseerd) worden betaald. Daarnaast stelde Defensie in het kader van het onderzoek verschillende pantservoertuigen ter beschikking, evenals een NH90-gevechtshelikopter.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

En, dan heb je nog de vaste teksten...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht