ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

De 39-jarige Stephanie Dubois overleed na toediening van een coronavaccin

Na toediening van een coronavaccin kan er soms iemand aan overlijden…
door Tsenne Kikke - maandag 24 mei 2021 20:38

Regelmatig krijg ik van lezers een e-mail waarin ze hun mening over Covid-19 en/of vaccins te kennen geven. Ik respecteer hun manier van denken, maar ikzelf bekijk die onderwerpen niet door rooskleurige, donkerbruine, of donkergrijze brilglazen. Gewone, doorzichtige glazen volstaan.

Vandaag kreeg ik van iemand een overlijdensbericht te lezen. 'k Snap wel wat hij ermee wilde aanduiden, maar ikzelf blijf bij het standpunt dat voorkomen beter is dan achteraf te genezen.

Of, al die verschillende vaccins wel degelijk helpen, weet ik niet - en, onwetende zijnde ben ik verplicht om de woorden van deskundigen te overwegen en er dus rekening mee te houden. En, ja: net als bij eender welk ander vaccin kunnen er nevenwerkingen optreden, die in zeldzame gevallen tot iemands dood kunnen leiden. Daarvan ben ik me bewust, zelfs na twee prikken, die ik met veel liefde heb aanvaard.

Bovendien wegen enkele tientallen minder positieve voorbeelden niet op tegenover de reeds 1,7 miljard toegediende vaccins. Niets met bewustzijn te maken, wel met pure logica.

Weet ook dat Pascal Soriot, de CEO van AstraZeneca, zich al verdedigde met de woorden: "We hebben wereldwijd meer dan 400 miljoen dosissen geleverd en tienduizenden levens gered."

Overlijden

De 39-jarige Stephanie Dubois was een Brits model die hoofdzakelijk in Cyprus verbleef.

Op Cyprus staan ze al wat verder met vaccineren: ook heel wat jonge mensen kregen er al een prik. Stephanie Dubois was blij dat ze op 6 mei ook om haar vaccin mocht: dat zou het reizen voor haar job als naaktmodel allicht in de toekomst wat eenvoudiger maken.

Via deze link kan je haar website bekijken - en, via deze haar videoclips. Hierin vertelde ze in 2020 over haar verleden als 18 à 19-jarige debutante.

Maar die eerste prik viel niet al te best mee...

Een dikke week later, op 14 mei, voelde ze zich plots miserabel, en liet het aan haar volgers weten: “Ik keek zo uit naar mijn uitverkocht Cyprus villa weekend. Toen ik wakker werd, voelde ik me nog prima. Een uur later had ik rillingen, deden mijn gewrichten pijn, had ik moeite met ademen, had ik kou en hoofdpijn en voelde ik me duizelig. Ik dacht dat ik toch corona had opgelopen.”

Dan liet ze een coronatest doen, maar die bleek negatief te zijn. Ze kondigde aan dat verder bloedonderzoek nodig was, om te achterhalen wat er aan de hand was. Diezelfde dag, in de late namiddag, deelde ze het resultaat van haar bloedonderzoek mee aan haar volgers:

“Er is zeker iets mis, mijn aantal witte bloedcellen is te hoog, maar ze weten de oorzaak niet. De doctoren hier zijn echter geweldig, en ze komen zondag bij me langs om te zien hoe het met me gaat. Misschien is het een reactie op mijn covid-prik, of misschien hebben de bijwerkingen mijn immuunsysteem beïnvloed en heb ik iets anders te pakken. Ik voel me helemaal ‘leeg’, ik heb geen energie en mijn ganse lichaam doet pijn. Maar het is wel beter dan vanmorgen, toen was ik eerlijk gezegd echt bang.”

Op 19 mei werd Stephanie opgenomen in het Nicosia ziekenhuis.

Op 22 mei overleed ze aan een hersenbloeding, die wellicht – verder onderzoek moet dit bevestigen – het gevolg was van het vaccin. Naar het schijnt was ze voor het vaccin kerngezond, en had ze geen onderliggende aandoeningen... - behalve rugproblemen, en misschien wel veel meer.

Bron: P-magazine & andere

Achteraf bekeken, viel er me iets op...

Voor zover ik weet, wordt het vaccin in de bovenarm ingebracht en niet in of nabij een slagader in de armplooi... Anderzijds kan het zijn dat er een infuus werd toegediend.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

En, dan heb je nog de vaste teksten...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht