ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Dringende oproep! Ichelle van de Velde is vermist!

Uitbaatster winkeltje in spirituele artikelen verdacht van moord op vermiste Ichelle.
door Tsenne Kikke - vrijdag 12 februari 2021 18:42

"Dringende oproep! Ichelle van de Velde is vermist!," konden we lezen op de Facebook-pagina van de uitbaatster van 'Het Spirituele Huisje Lotus' - een winkel in spirituele artikelen, maar nu wordt ze verdacht van moord op de vermiste 29-jarige Ichelle Van de Velde.

Ichelle is sinds 15 december 2020 vermist. Speurders vermoeden dat ze om het leven is gebracht. Het onderzoek naar de verdwijning is dus uitgedraaid in een moordzaak. Haar 44-jarige buurvrouw is aangehouden. In het winkeltje van de verdachte zijn sporen gevonden die de politie doet vermoeden dat Ichelle niet meer in leven is.

In 'Het Spirituele Huisje Lotus' in het Nederlandse Oostburg, een stadje in de buurt van Sluis, worden spirituele artikelen verkocht. In het gebouw is ook een praktijk gevestigd waar alternatieve geneeswijzen worden uitgeoefend. Het pand ligt vlak bij 'Pins & Needles', het naaiwinkeltje van Ichelle van de Velde.

“Vertrekken en haar kat achterlaten en ook zomaar wegblijven op de feestdagen, dat maakt ons bang. Dat is niet haar stijl”, vertelden vader Rob en broer Jeffrey rond de feestdagen aan Nieuwsblad.be. Hun vrees dat er iets ergs gebeurd was, lijkt nu werkelijkheid te worden.

Hoe de politie de 44-jarige verdachte op het spoor is gekomen, is nog onduidelijk. Maar haar spirituele winkeltje is deze week grondig uitgekamd door forensische experts. “Tijdens het uitgebreide onderzoek in de winkel zijn sporen van een misdrijf gevonden. Aanvankelijk was de verdenking tegen haar: 'Wederrechtelijke vrijheidsbeneming van Ichelle'. De aanklacht is nu verzwaard naar moord. Vooralsnog is ze de enige verdachte in deze zaak. Ze wordt vanmiddag voor de rechter-commissaris geleid”, zei de politie van Zeeuws-Vlaanderen zopas op een persconferentie.

“Ichelle is nog niet gevonden. Maar de kans is heel klein dat zij nog in leven is”, werd er nog aan toegevoegd.

Nabericht 24/2/2021: Vorige week dinsdag en donderdag, twee maanden na haar verdwijning, werden delen van haar stoffelijk overschot gevonden in het uitwateringskanaal van Sluis naar Cadzand-Bad,

Het Nederlandse Openbaar Ministerie liet weten dat er opnieuw gezocht zal worden naar lichaamsdelen  omdat haar lichaam nog niet compleet is. In welke omstandigheden zij om het leven werd gebracht, en wanneer haar stoffelijke resten in het water terechtkwamen, blijft voorlopig een mysterie. De 44-jarige Sandra uit Aardenburg blijft de komende drie maanden in voorarrest.  Volgens haar advocaat Pieter van de Kerkhof is zijn cliënt ‘een ontkennende verdachte'. Meer wilde hij daar niet over zeggen.

Nabericht 27/2/2021: De familie van de vermoorde Nederlandse Ichelle van de Velde kan eindelijk waardig afscheid van haar nemen. Het zoekteam van Stichting Signi Zoekhonden vond vandaag het laatste ontbrekende lichaamsdeel van de Oostburgse in het uitwateringskanaal tussen Sluis en Cadzand-Bad.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

 enlightenedStuur wel geen eenden naar de arendenschool. enlightened

- DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren, opdat we ook in 2022 online blijven?

Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

En, dan heb je nog de vaste teksten...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

We hadden het wel over arenden, niet over havikken... laugh

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht