ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Dossier Roddel : Marc Van Ranst doet zijn strafste uitspraak ooit…

Iets over het uitgelekte GEMS-rapport…
door Tsenne Kikke - dinsdag 30 november 2021 16:07

Deze tekst verscheen vandaag op de website van P-magazine... laugh

Ai ai ai: half november lekte er een rapport van de GEMS. Zowel Marc Van Ranst als Steven Van Gucht waren piswoest: zoiets mag niet lekken en daarmee basta. Nu wisten we een dag voor premier De Croo de nieuwe maatregelen officieel bekend zou maken al wat ze zouden worden.

Dat is wat we lazen in de klassieke media. Wat we niét lazen in diezelfde media, maar ons het meest van al interesseerde aan dat rapport: er stond ook een stuk in hoe het volk als het ware verder gemanipuleerd moet worden de komende tijd. Enkele dingen daarvan werden inmiddels al toegepast in de praktijk. Neem nu volgend stukje daar uit:

"Laat simulaties zien van hoe de huidige situatie op de intensieve zorgen eruit zou kunnen zien zonder vaccinatie, of hoe het er in de toekomst zou kunnen uitzien wanneer de bevolking het boostervaccin weigert. Dit versterkt het geloof in de effectiviteit van het vaccin."

Wel, we hebben de voorbije week heel wat simulaties gezien. Ongevaccineerden hebben tot zoveel meer procent kans om op de intensieve terecht te komen, en tot zoveel meer kans om te sterven. Cijfers om bij achterover te slaan, maar waarvan de berekening helaas nooit duidelijk was. De ene krant kwam met nog straffere cijfers dan de andere. Met het woord ‘tot’ hadden ze altijd gelijk natuurlijk. "Met een groene auto heb je tot 80 keer meer kans om tegen een paaltje te rijden dan met een rode." We liegen niet, want ‘tot’ kan evengoed nul zijn.

Of neem dit stukje uit het GEMS-rapport:

"Deel getuigenissen van vaccin-critici die na een opname in het ziekenhuis toch besloten het vaccin alsnog te nemen. Dit zal niet-gevaccineerde personen overtuigen zich alsnog te laten vaccineren."

Om vorige week naast het verhaal van de onfortuinlijke (ex-)antivaxer Valentin te kijken, moet je zowat letterlijk onder een steen geleefd hebben. Alleen bij ‘Het Nieuwsblad’ hadden ze de boodschap blijkbaar niet zo goed begrepen. Die brachten het verhaal van ene Xavier. Xavier legde uit aan de krant, dat hij volledig gevaccineerd was én zich altijd aan de maatregelen had gehouden, maar toch besmet geraakte en zelfs zwaar ziek werd. Xavier deed een oproep: “Laat je vaccineren en hou je goed aan de maatregelen, want ze werken.”

Laat het bovenstaande even tot je doordringen. Volgens ons klinkt dat even gek als: Gerard is doodsbang om door een tram overreden te worden. Daarom zet hij, telkens hij de stad intrekt, een zwaailicht op zijn hoofd. Desondanks wordt hij tòch overreden door een tram, met zwaailicht en al. De zwaar gehavende Gerard zegt vanuit zijn ziekenhuisbed: “Zet in de stad altijd een zwaailicht op je hoofd, anders word je overreden door een tram. Geloof me: het werkt.”

Officieel werd het Covid Safe Ticket in het leven geroepen om rampspoed te voorkomen. Het CST moest dienen om te voorkomen dat er in november meer dan 400 coronapatiënten op de IC zouden terechtkomen. Wel, we zijn inmiddels de 700 voorbij. Inmiddels weten we dat het CST net voor meer besmettingen heeft gezorgd. Heel kort door de bocht zou je kunnen stellen dat er misschien wel mensen op de IC’s liggen, die er zonder het CST niet hadden gelegen. Net als de kort-door-de-bocht-stelling van andere media, dat IC’s vol liggen met ongevaccineerden die er niet zouden liggen als ze gevaccineerd waren. Desondanks wordt niet overwogen om het CST toch maar weer af te schaffen. Waarom niet: wij hebben het al van dag één gezegd: het CST heeft niks met veiligheid te maken, het is een maatregel om de mensen tot een vaccin te dwingen.

Terug over naar de GEMS-aanbevelingen. Het CST weer afschaffen is dus geen oplossing. De naam ervan veranderen is dat wel:

"Schaf de term ‘Covid Safe Ticket’ af. Het wekt de valse indruk dat men met een ‘Covid Safe Ticket’ veilig is, mekaar mag omhelzen en de handen schudden. Gebruik in de plaats daarvan systematisch de term ‘Covid Pass’."

Nu mag je drie keer raden wat Marc Van Ranst gisterenavond vertelde in ‘De Afspraak’:

Als je wil weten welke propaganda nog komen zal, check dan hier het gelekte GEMS-rapport.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op zoek naar een specifief product, therapeut, organisatie, winkel of praktijk? Klik dan op deze link! (nog in opbouw)

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog de vaste teksten...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht