ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Dossier Astrologie: een klein beetje nieuws over jouw Geboortehoroscoop

De rubriek 'Astrologie' die je via de link 'Wie ben ik' vind, wordt door DIMschool vzw verzorgd.
door Tsenne Kikke - vrijdag 26 november 2021 0:02

Een astrologische programma in elkaar steken verloopt niet altijd van een leien dakje; en ook de programmatie van het administratieve gedeelte vraagt veel tijd. Hieronder vind je in het kort een overzicht van een wijziging.

1) Trefwoorden:

In het prille begin werden geheel onderaan de trefwoorden weergegeven. Elk woord had een puntwaarde. Op het eerste zicht leek het een zeer goed idee. Een eigenschap dat een 12 kreeg, maakte dan ook meer deel uit van iemands essentie en de persoonlijkheid die ermee verbonden is dan een woord dat slechts 1 puntje werd toebedeeld.

Nochtans is dat niet altijd de waarheid. Een dief, bijvoorbeeld, kan naar buiten toe een heel aangename persoonlijkheid uitstralen - en, wat stelen betreft: zal hij het misschien maar eenmaal in de zoveel jaren doen. Een kernwoord, waarachter de cijferwaarde '1' stond, kan dus even belangrijk zijn als de woorden geheel vooraan.

Of, een karaktertrek kan dermate verdrongen zijn, dat het slechts nu en dan stiekem de controle over het lichaam neemt. Of, bestaat er de mogelijkheid dat een aangeboren eigenschap niet de kans had verkregen om zich te ontwikkelen. Stel, dat een Mozart of een Beethoven in een Afrikaans oerwoud was geboren - dus, in een omgeving waarin elk muziekinstrument ontbrak, behalve enkele primitieve trommels...

2) Betalend versus niet-betalend

- Indien je bent ingelogd en daarna naar 'Wie ben ik' gaat, hetgeen je op deze bladzijde in de balk geheel bovenaan aantreft, kan je jouw geboortehoroscoop bekijken, en enkele woordjes lezen; woordjes, die te maken hebben met het begin van de tekst. De meeste teksten bevatten een honderdtal woorden, soms meer dan 500 of 1.000. In elk geval verkrijg je een idee van de uitgebreidheid.

- Jouw volledige geboortehorsocoop bestellen, inclusief de interpretaties, kan mits een investering van slechts 75 euro. En telkenmale er een wijziging in de tekst werd aangebracht, wordt je daarvan op de hoogte gesteld.

- Indien je 75 euro hebt betaald, maar bovendien ook wenst om alle analyses, die bij de horoscoop van een andere persoon behoren in te lezen - zoals die van een familielid, bijvoorbeeld - betaal je slechts 25 euro extra per nieuwe aanvraag. Het maximum is 5 in totaal.

- Indien je nog meer geboortehoroscopen wenst te raadplegen, of je wenst er een bijberoep of hobby van te maken, dan kan je best in een jaarabonnement investeren, zijnde 250 euro, inclusief BTW. Het aantal volledige horoscopen die je een geheel jaar lang verkrijgt, is onbeperkt. Ook hier ontvang je elke maand een bericht van de wijzigingen/aanvullingen die er zich hebben voorgedaan.

Na een volledig jaar vervalt dat abonnement, en indien je die niet vernieuwt, ben je alle gegevens kwijt. Logisch nietwaar? Daarom wordt er jou de raad gegeven om alles tijdig te kopiëren - maar, indien je na 12 maanden bereid bent om opnieuw voor een jaar te betalen, hoef je dit natuurlijk niet te doen.

Dat was het dan, en indien je extra vragen hebt, klik dan op het woordje 'Berichten' in de balk bovenaan, type er jouw tekst in, en verstuur.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht