ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Boekvoorstelling: Leven en lessen van de sjamaan Joska Soos

Dit is het bijzondere verhaal van een van de laatste authentieke West-Europese sjamanen, Joska Soos
door Tsenne Kikke - zaterdag 2 oktober 2021 16:16

Yurek Onzia tekende een bijzonder intrigerend spiritueel testament op, namelijk dat van een van de laatste authentieke West-Europese sjamanen: Joska Soos.

Als je meer wilt weten over de oude sjamanistische levensbeschouwing én hoe je die toepast in je eigen leven, dan is dit bijzonder rijke boek vol wijsheid en spirituele ervaring voor jou!

Op 28 september verscheen 'Leven en lessen van de sjamaan Joska Soos - Oude kennis voor nieuwe tijden' bij uitgeverij AnkhHermes, nu met kleurenkatern. Een bijzonder rijk en uniek boek voor iedereen die meer wil weten over de oude sjamanistische levensbeschouwing en de toepassingen in het eigen leven.

De van oorsprong Hongaarse Joska Soos (1921-2008) stamt uit een oude sjamanenclan en werd van jongs af aan opgeleid door een lokale dorpssjamaan/genezer in een klein dorp ten zuiden van Boedapest. De kennis uit zijn jeugd vulde hij in de loop van zijn leven aan met eigen inzichten. Uiteindelijk kwam hij in België terecht. Daar beoefende hij de praktische mystiek van het sjamanisme tot aan zijn dood.

In 'Leven en lessen van de sjamaan Joska Soos' bundelde Yurek Onzia de ervaringen en inzichten die hij opdeed tijdens zijn opleiding en verblijf bij Joska Soos. Zo komen we meer te weten over de (praktische) mystiek van het sjamanisme en over de sjamanistische levensbeschouwing, maar ook over antieke mythes, de wortels van de wereldreligies, Tibetaanse klankschalen, witte magie, archetypische symbolen, energieleer, karma, de snaartheorie, numerologie, kabbala, acupressuur, de psychologie van Carl Gustav Jung, helende keelzang, mystieke lama’s, druïden, dansende derwisjen en dubbeldraaiende chakra-wielen.

Leven en lessen van de sjamaan Joska Soos | Oude kennis voor nieuwe tijden | Yurek Onzia | ISBN 9789020218664 | € 24,50 | verscheen op 28 september bij AnkhHermes.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht