ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Een huisarts, die coronapandemie afdeed als complot, is geschorst

Och, artsen zijn ook maar mensen….
door Tsenne Kikke - woensdag 27 januari 2021 13:32

Feit is, dat de coronapandemie het complotdenken heeft aangewakkerd..., zelfs in breinen van artsen.

Zo werd er een huisarts uit de omgeving van Lier voor onbepaalde duur geschorst. Eerst werd hij door de huisartsenkring Pallieterland en omgeving geschorst, omdat hij tijdens een wachtdienst geen mondmasker wilde dragen – ook tijdens sommige consultaties – omdat het volgens hem niet verantwoord en zelfs gevaarlijk is om er een te dragen. Daarna werd ook zijn vergunning om als arts te mogen werken, ingetrokken door de Provinciale Geneeskundige Commissie.

Volgens die commissie bracht hij patiënten en de volksgezondheid in gevaar, omdat hij de coronapandemie afdeed als een complot. De arts trok daarop naar de Raad van State, maar daar kreeg hij ongelijk.

De huisarts trok openlijk de COVID-pandemie in twijfel. Volgens hem is het een complot van de overheid, is COVID-19 helemaal niet zo ernstig, en is er geen sprake van een medische noodsituatie. Hij is het dan ook niet eens met de coronamaatregelen die de overheden nemen.

Daarop begon de Provinciale Geneeskundige Commissie aan een onderzoek. Daaruit bleek dat hij zonder gegronde redenen attesten zou geven aan patiënten, zodat die ook geen mondmasker zouden moeten dragen. Dat kwam boven na een melding van de politie Balen-Dessel-Mol.

De arts gaf ook aan dat hij geen PCR-tests wilde afnemen, dat hij ook zijn patiënten niet wilde doorverwijzen naar een testcentrum, en trok hij de huidige 'onbetrouwbare' coronatests in twijfel. Volgens de Provinciale Geneeskundige Commissie brengt hij zo patiënten en de volksgezondheid in gevaar. Daarom werd zijn visum om als huisarts te mogen werken, ingetrokken tot hij verklaart en bewijst de COVID-19-maatregelen te volgen.

Om dat aan te vechten trok de man naar de Raad van State. Hij gaf aan dat geneeskunde een roeping is en dat het hem diep raakt, dat hij zijn werk niet meer mag uitoefenen. Maar daar had de Raad van State geen oren naar.

 “Als iedereen geschorst wordt die het niet honderd procent eens is met de maatregelen, dan zullen er binnenkort niet veel dokters meer overblijven”, reageerde zijn advocaat, Michael Verstraeten, die tevens optreedt voor vzw Viruswaanzin.

"Ik kan het niet hebben over individuele dossiers, maar ik verdedig inderdaad meerdere artsen die het voorwerp zijn van een heksenjacht. Ze worden dan geschorst door die commissie die moet beoordelen of artsen nog in staat zijn om hun beroep uit te voeren. Een reden om hen dat te verbieden kan zijn dat ze kierewiet zijn, of dat ze een gevaar voor de volksgezondheid vormen. Dat laatste wordt nu toegepast. Er is een politiek ontwikkeld waardoor artsen die niet in de pas lopen zo aan de kant geschoven worden," vertelde hij in 'Het Nieuwsblad'.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

 enlightenedStuur wel geen eenden naar de arendenschool. enlightened

- DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren, opdat we ook in 2022 online blijven?

Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

En, dan heb je nog de vaste teksten...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

We hadden het wel over arenden, niet over havikken... laugh

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht