ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Kort en krachtig over de Heilige Geest - Ron van der Spoel

Hoe werkt de Heilige Geest in jou?…
door Tsenne Kikke - zaterdag 28 augustus 2021 20:01

De twaalf kernpunten over de Heilige Geest: ... voor wie geen dikke boeken wil lezen - en, 'Kort en krachtig over de Heilige Geest' bespreekt dan ook deze twaalf kernpunten over de Geest.

In ‘Kort en krachtig over de Heilige Geest’ geeft Ron van der Spoel in twaalf kernpunten weer wie de Heilige Geest is en wat Hij doet. Dit boek is ontstaan vanuit een persoonlijke zoektocht. De auteur heeft met vallen en opstaan ontdekt hoe ook zijn leven echt door Gods Geest geleid kan worden.

Wie gelooft in Jezus ontvangt - volgens hem - de Heilige Geest in zijn of haar leven. Het is de Geest die ons de liefde van Jezus leert kennen, het is de Geest die ons leert om Jezus te volgen. Maar, hoe werkt de Geest dan in mij? Hoe merk ik de Geest? Hoe gehoorzaam ik zijn leiding? Daarop geeft Ron van der Spoel in dit boek zijn antwoorden. De auteur schrijft bondig en helder, waardoor het boek ook voor minder ervaren lezers erg toegankelijk is.

- Dominee Ron van der Spoel is predikant in Zuid-Limburg (Berg en Terblijt) en werkt daar namens het Leger des Heils als pionier. Daarnaast is hij verbonden aan Open Doors Vlaanderen. Eerder verscheen van hem: 'Kort en krachtig over gebed'.

Het boek aankopen via Bol.com? Of, er iets uit lezen? Klik op deze link!

Een seminarie met Ron van der Poel over 'Levenskunst'...

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht