ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Boekbespreking: Patronen van ongekende gevoelens doorbreken - Jonice Webb

Stop met leeglopen en verbeter je relaties!
door Tsenne Kikke - donderdag 26 augustus 2021 2:38

In ‘Patronen van ongekende gevoelens doorbreken’ van Jonice Webb leer je hoe jouw eventuele emotionele verwaarlozing bij jezelf kunt herkennen om de bestaande patronen te doorbreken.

Het boek is het praktische gevolg op de bestseller 'Ongekende gevoelens'. Herken je een gemis in de emotionele opvoeding die je hebt gekregen?... In 'Patronen van ongekende gevoelens doorbreken' leer je niet enkel en alleen hoe jouw patronen kunt herkennen maar ze ook te doorbreken.

Als je gebukt gaat onder de gevolgen van emotionele verwaarlozing in jouw kindertijd, wil je graag weten hoe je de cirkel doorbreekt zodat je, bijvoorbeeld, niet in hetzelfde patroon stapt met je eigen kinderen. Té weinig aandacht voor jouw emotionele ontwikkeling in jouw kindertijd heeft een grote impact op jouw leven én op jouw relaties. De tijd is rijp om het geworstel achter je te laten.

Jonice Webb laat dus zien hoe je de patronen van gebrekkige beleving van emoties, emotionele afstand en onuitgesproken gevoelens kunt doorbreken. Al jouw relaties knappen ervan op: de relatie met je kinderen, je partner, je ouders, je familie - en, vooral ook die met jezelf!

Jonice Webb vermeldde reeds in de inleiding van Ongekende gevoelens: "Dit boek is geschreven om je te helpen je bewust te worden van wat er niet is gebeurd in je jeugd, over dat wat je je niet herinnert. Want, wat niet is gebeurd, heeft veel meer invloed op wie jij als volwassene bent geworden dan al die gebeurtenissen die je je wel herinnert. Ongekende gevoelens laten je zien wat de gevolgen zijn van wat er niet is gebeurd: een onzichtbare kracht die kan doorwerken in jouw leven. Ik help je bepalen of je getroffen bent door deze onzichtbare kracht, en hoe je die kunt overwinnen als dat het geval is."

In 'Patronen van ongekende gevoelens doorbreken' krijg je veel meer praktische tips en adviezen om dat wat zo zwaar op jou drukt voor eens en voor altijd achter je te laten.

In onderstaande videoclips kan je haar persoonlijk aanhoren...

Het boek aankopen via Bol.com? Of, er een uittreksel uit lezen? Klik dan op deze link!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht