ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Boekvoorstelling: 'Doe en denk als de Kleine Prins' van Stéphane Garnier

Vrij, dromerig, vol verwondering, charmant, gul, eerlijk, vriendelijk…
door Tsenne Kikke - donderdag 8 juli 2021 1:54

Op 31 augustus verschijnt bij Kosmos Uitgevers 'Doe en denk als de Kleine Prins' van Stéphane Garnier.

Wat kan je van dit fenomenale personage uit de Franse literatuur zoal aanleren?...

Voel je je soms verloren in een wereld waarin alles te snel gaat en waarin je jezelf niet herkent? Laat je dan inspireren door de Kleine Prins en trek je minder aan van wat anderen van je vinden, neem de tijd om te leven en accepteer dat je mensen soms niet begrijpt. In 'Doe en denk als de Kleine Prins' laat bestsellerauteur Stéphane Garnier je kennismaken met de levenslessen  van dit fenomenale personage uit de Franse literatuur.

‘Le Petit Prince’, oftewel ‘De Kleine Prins’, is na de Bijbel het meest vertaalde boek ter wereld. Het verhaal over het eenzame jongetje, dat diverse planeten afstruint op zoek naar vriendschap, is verkrijgbaar in maar liefst 398 talen en dialecten. Van de legendarische Kleine Prins kunnen we veel leren.

Pas de grootste principes van deze tijdloze held toe en jouw leven zal kalmer worden en je zult je vrij voelen om te zijn wie je bent. De Kleine Prins helpt je jouw weg te vinden in een wereld die alsmaar doordraait.

Stéphane Garnier staat bekend om zijn luchtige humor en schreef eerder de succesvolle 'Doe en denk als een kat'-boeken waarvan er meer dan 250.000 exemplaren zijn verkocht en dat in 33 talen werd vertaald.

Doe en denk als de Kleine Prins | Auteur: Stéphane Garnier | ISBN: 9789021582900 | Prijs: €15,99 | Verschijnt op: 31 augustus 2021 | Kosmos Uitgevers.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht