ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Vrouw wilde bewijzen dat ze magnetisch is door coronavaccin…

…, maar dat verliep niet helemaal zoals gepland.
door Tsenne Kikke - vrijdag 11 juni 2021 20:22

Op sociale media doet het hardnekkige gerucht de ronde dat het coronavaccin mensen magnetisch maakt. Die beweringen worden gestaafd met filmpjes en foto’s van sleutels of haarspelden die aan de huid blijven kleven.

“Pure onzin”, klinkt het bij wetenschappers. “Het is de huid die kleverig is door zweet of koorts.” Maar ook in de Verenigde Staten zijn sommigen overtuigd van de hoax.

Zo wilde een zekere Joanna Overholt, verpleegster-in-wording, tijdens een parlementaire zitting in Ohio via een demonstratie bewijzen dat ze magnetisch is geworden, en eiste dat de beleidsmakers het fenomeen verklaarden. "Ik heb net iets ontdekt tijdens de lunch dat ik jullie wilde laten zien. Leg me eens uit waarom de sleutel zelfs aan mijn nek plakt," waarna de sleutel viel. Ook de haarspeld achteraf...

Ga ineens naar de 6de minuut...

Feit is, dat op sociale media al wekenlang duizenden filmpjes circuleren, waarin mensen beweren dat hun arm kort na hun vaccinatie magnetisch lijkt. Sleutels blijven kleven op de plek waar ze geprikt zijn. Antivaxers grijpen dit gretig aan om er valse beweringen aan te koppelen.

Dr. Sherri Tenpenny, een onverbeten antivaxer activiste, is de eerste die hiermee afkwam... Zij beweerde ten onrechte dat de vaccins mensen magnetiseren en hen verbinden met zendmasten voor mobiele telefonie. Je moet het maar willen geloven, hé! :-)

In elk geval weet dat vrouwmens niet van opgeven. Op 17 mei 2021 publiceerde Reuters een artikel waarin Tenpenny's andere bewering werd weerlegd, zijnde: dat COVID-19 vaccins het sperma en de vruchtbaarheid aantasten. De nieuwsorganisatie beklemtoonde dat er geen wetenschappelijk bewijs is om deze valse bewering te ondersteunen.

In Antwerpen zouden ze zeggen, dat ze 'eens een paar keren goed van hare grond zou moeten gaan' om van haar gestoordheid af te geraken. Hetzelfde geldt dan natuurlijk ook voor Joanna Overholt en consoorten. :-)

Dr. Subhojit Sen aan het woord...

Waarom een sleutel of een muntstuk dan wel blijft kleven? Dat is niet onlogisch: jouw huid heeft een natuurlijke vetlaag, waar voorwerpen aan kunnen blijven plakken. Strooi er een beetje talkpoeder op en het magnetische verschijnsel is dan plotseling verdwenen. :-)

Geen nood! Antivaxers zullen vrij snel met andere 'bewijzen' komen afdraven...

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

En, dan heb je nog de vaste teksten...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht