ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Marc Van Ranst heeft het helemaal gehad met Nederlandse 'oplichter' Willem Engel…

…; dit, na een tweet over Christian Eriksen.
door Tsenne Kikke - zondag 13 juni 2021 1:40

Voor elke pro rijst er ergens in de wereld een contra op. Dit is een vaststaande Wet. Net zoals er voor elke actieve kracht gelijktijdig een tegenwerkende opdaagt. Ook in jezelf...

“Er valt net een Deens dood neer op het EK hopelijk kunnen ze hem nog reanimeren. Het experiment is schandalig mislukt. Soms is gelijk krijgen het ergste dat je kan overkomen. Er moet direct gestopt worden met injecties”, schreef de dansleraar Willem Engel gisterenavond op Twitter nadat Christian Eriksen op het veld gereanimeerd moest worden nog vóór het einde van de eerste helft van de match tegen Finland.

Willem Engel, een zoveelste coronascepticus, richtte in Nederland de actiegroep 'Stichting Viruswaarheid' op, die het coronabeleid van de Nederlandse overheid bekritiseert. Hij gelooft namelijk dat er sprake is van corruptie en dat Covid-19 even dodelijk is als een gemiddeld griepseizoen. In 2021 startte hij zelfs een rechtszaak tegen de avondklok. Hij kreeg gelijk van de rechter waardoor de Nederlandse staat in hoger beroep ging en een wettelijke basis creëerde voor die avondklok.

Maar de tweet die Engel nu de wereld instuurde, die ging net een brug te ver, vond viroloog Marc Van Ranst. “Ik ben helemaal klaar met deze oplichter, en ik kan enkel maar suggereren dat iedere Nederlander deze kerel voorgoed vergeet. Finita la commedia." Hij heeft het account van Engel dan ook gerapporteerd en geblokkeerd.

Het is niet de eerste keer dat Van Ranst op een bericht van Engel reageerde en het gesprek tot een ware twitter-oorlog leidde. In eerdere tweets gaf Engel bijvoorbeeld aan dat het Van Ranst zijn eigen fout was dat hij bedreigd werd en moest onderduiken. Eerder lag ook een aangifte van smaad op tafel. Engel vond namelijk dat Van Ranst hem in de media vergeleek met een terrorist en virusontkenner.

Marc Van Ranst is trouwens niet de enige die kritiek had op die tweet van Engel. Duizenden mensen reageerden reeds afwijzend op het bericht, van “smakeloos” tot “geef jezelf een injectie hersencellen en tact”. Verschillende gaven ook aan dat ze eveneens het account hadden gerapporteerd...

Nabericht 9/12/2021: De rechtbank sprak Van Ranst vrij en Nederlander Willem Engel, die Van Ranst voor de rechtbank daagde, werd zelf veroordeeld, omdat het op een roekeloze manier gebeurde. Willem Engel moet nu aan Marc Van Ranst een schadevergoeding van 4.000 euro betalen wegens tergend en roekeloos geding.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

En, dan heb je nog de vaste teksten...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht