ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Coronanieuws: de cijfers zien er in België al veel beter uit! Juist?…

Minder dan 1000 besmettingen per dag…
door Tsenne Kikke - zondag 13 juni 2021 21:26

In totaal raakten er in België al 1.075.765 mensen besmet. De kracht van de epidemie neemt af, maar volgens mij zegt dat niets en mogen we daar geen rekening mee houden...

Tussen 3 en 9 juni werden dagelijks 984 nieuwe besmettingen met het coronavirus geregistreerd. Dus, in die periode iets minder dan 7.000, maar nog altijd 6.888, en dat zijn er 6.888 teveel.

Dagelijks worden er nog maar 53 mensen opgenomen in het ziekenhuis: 371 in totaal. Nu liggen er nog 721 coronapatiënten in het ziekenhuis, waarvan slechts 285 patiënten intensieve zorg nodig hebben, en een 10-tal mensen sterven elke dag aan corona. De cijfers waren véél slechter geweest, dat wel!

Tot slot hebben meer dan 5,5 miljoen personen in België één coronaprik gekregen. Ruim 2,9 miljoen mensen, of 32,2 procent van de volwassen bevolking, zijn volledig gevaccineerd.

Werken vaccins zeer goed tegen besmetting?...

Slechts een heel klein deel van de Belgen, die volledig gevaccineerd zijn en ook als volledig immuun worden beschouwd, testte nadien nog positief op covid-19. Van de 1.421.067 personen die op 31 mei volledig geïmmuniseerd waren, liepen er 'maar' 4.526 een covid-19-infectie op.

Anders gezegd: stel dat die 1.421.067 personen niet gevaccineerd waren... Wie garandeert er ons dat er dan meer dan 4.526 geïnfecteerden zouden geweest zijn?... Kortom: die cijfers zeggen mij niets.

Wel werden er de laatste twee weken van mei 2021 wel degelijk 652 doorbraakinfecties gevonden op een totaal van 27.979 nieuwe covid-19-infecties. Doorbraakinfecties zijn infecties die zich voordoen bij volledig gevaccineerde personen.

Het énige dat ik eruit besluit, is dat de rest van de 27.979 personen in die periode gelukkig genoeg niet besmet werden. Toch lezen we: "Doorbraakinfecties vertegenwoordigen dus slechts 2,33 procent van alle infecties die in deze periode zijn geregistreerd. Dit toont duidelijk aan dat volledig geïmmuniseerde personen veel minder vatbaar zijn voor een covid-19-infectie," aldus Sciensano...

Nogmaals: dit kan eveneens aantonen dat die volledig geïmmuniseerde personen niet opnieuw werden besmet.

Bovendien veroorzaakte meer dan twee derde van alle doorbraakinfecties geen symptomen die lijken op die van covid-19, lezen we. (Eén derde dus wel.) De meeste van deze infecties werden toevallig ontdekt tijdens het testen omwille van andere redenen dan ziekte (reizen, hoog risicocontact, screening)...

Sciensano concludeerde hieruit dat doorbraakinfecties sowieso al zeldzaam zijn en dat het risico op een symptomatische ziekte na vaccinatie nog kleiner is. "Een belangrijke aanwijzing voor de effectiviteit van de covid-19-vaccins in België," klonk het.

Een iets, waarmee ik me ditmaal spijtig genoeg niet volledig kan akkoord verklaren...

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

En, dan heb je nog de vaste teksten...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht