ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Barack Obama heeft ook eigen meningen over UFO's

Barack Obama had één vraag toen hij in 2009 aantrad als president van de Verenigde Staten: "Waar zijn de aliens?"
door Tsenne Kikke - woensdag 9 juni 2021 0:06

Voormalig president Barack Obama heeft vorige week opnieuw zijn gedachten over UFO's geuit, en in het bijzonder over wat er zou kunnen gebeuren als ontdekt zou worden dat buitenaardse wezens achter het fenomeen zitten.

Hij deelde de intrigerende inzichten tijdens een optreden op de New York Times podcast 'The Ezra Klein Show'. Gevraagd naar zijn eerdere bewering dat hij graag zou willen weten wat UFO's zijn, antwoordde Obama "absoluut", en de voormalige president werd vervolgens gevraagd naar het nogal wenkbrauw-verhogende scenario van hoe zijn politiek zou kunnen veranderen als zou worden bevestigd dat het fenomeen wel degelijk 'buitenaards' van aard is.

Obama onderzocht eerst de parameters van zo'n hypothetische gebeurtenis, zich afvragend of we in staat zouden zijn om contact te maken met deze ET's. Ezra Klein koos echter voor misschien wel de minst fantastische versie van zo'n ontwikkeling, door te zeggen "we kunnen geen contact krijgen. We weten alleen dat we niet alleen zijn en dat er iemand hier is geweest. Binnen dat kader, dat Obama "interessant" noemde, gaf hij aan dat een spreekwoordelijke buitenaardse onthulling zijn politiek niet in het bijzonder zou veranderen, omdat die "uitgaat van het feit dat we deze kleine organismen zijn op dit kleine stipje dat in het midden van de ruimte zweeft."

Obama merkte op dat hij dit idee vaak aanhaalde tegenover zijn personeel, en legde uit dat "... ik hen een statistiek vertelde die John Holdren, mijn wetenschapsadviseur, mij vertelde, namelijk: dat er meer sterren in het bekende universum zijn dan zandkorrels op de planeet Aarde." Hij merkte verder op dat er op dit moment veel verschillen zijn tussen de mensen op deze planeet en sprak de hoop uit "... dat de wetenschap dat er buitenaardse wezens zijn, de mensen het gevoel zou sterken dat wat we gemeen hebben, een beetje belangrijker is."

Misschien wel het meest verleidelijke aspect van Obama's antwoord betrof de repercussies van zo'n openbaring, want hij merkte op dat "er ongetwijfeld onmiddellijk ruzie zou komen over, nou, we moeten veel meer geld uitgeven aan wapensystemen om onszelf te verdedigen."

Daarnaast theoretiseerde hij dat "nieuwe religies zouden opduiken" en in wat misschien een beetje een zorgelijke, maar waarschijnlijk accurate gedachte is, mijmerde hij uiteindelijk: "... wie weet in wat voor soort argumenten we verzeild raken. We zijn goed in het maken van argumenten voor elkaar."

Barack Obama beantwoordde ook belangrijke levensvragen...

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

En, dan heb je nog de vaste teksten...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht