ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Dr. Isaac Golden sprak over een manier om uit de covid-crisis te geraken

Covid is vooral dodelijk voor kwetsbare mensen.
door Tsenne Kikke - maandag 3 mei 2021 5:06

Er zijn honderdduizenden of miljoenen zogenaamde COVID-experten. Als je hen hoort spreken, lijkt het of ieder van hen de waarheid in pacht heeft. De Australische homeopaat Isaac Golden is één van hen, maar een uitzondering.

Hij doet al dertig jaar lang onderzoek naar een alternatief voor reguliere vaccinaties, en dat kan niet van eender welke andere 'expert' gezegd worden. Zijn bevindingen aangaande zijn homeoprophylaxis (HP), een homeopathisch alternatief voor vaccinatie, beschreef hij in zijn 'The Complete Practitioner’s Manual of Homoeoprophylaxis'.

"We weten dat HP niet-toxisch is, want de minimale potentie die ik gebruik, is 200C. Dat betekent: dat de homeopathische geneesmiddelen geen moleculen bevatten van het oorspronkelijke materiaal dat de basis vormt voor het geneesmiddel. Daarnaast bevatten ze geen chemische stoffen die in vaccins zitten, zoals conserveringsmiddelen, hulpstoffen en zware metalen. We weten dat gepotentieerde (verdunde en geschudde) substanties energetische veranderingen kunnen veroorzaken. In Australië is een minderheid geïnteresseerd in HP, net zoals de mensen die geïnteresseerd zijn in homeopathie tot een minderheid behoren," beweerde hij onder andere.

Nu ga ik hier geen reclame maken voor zijn homeoprophylaxis - gewoonweg, omdat ik er niets van afweet, noch van COVID. Om die reden druk ik hieronder dan ook niet al teveel eigen commentaren af. Scheid dus voor jezelf het koren van het kaf, indien je je daarvoor geroepen voelt.

In het filmpje geeft hij zijn meningen en geloofsovertuigingen weer. Ook voegde ik er de link naar de PDF aan toe, opdat elke lezer beter zou kunnen volgen. Maar, heel goed wetende dat weinig lezers zichzelf de moeite zullen getroosten om (1) het filmpje integraal te bekijken en hem te aanhoren - en (2) de tekst volledig te lezen, drukte ik hieronder enkele van zijn uitspraken af. Noem het dan maar 'bladvulling'...

Geloof me, of niet: soms vraag ik me af waarom ik nog tijd en energie in deze website wil blijven investeren. Maar, dan doemt er in mijn hoofd altijd hetzelfde antwoord op, zijnde: die éne gouden naald vinden. Bovendien zijn het ook de lezers die deze website sponsoren een waarachtige motivatie om vol te houden.

In het begin van het interview legt hij uit waarom hij samen met enkele anderen in 2015 de 'Health Australia Party' oprichtte.

- Daarna heeft hij het over COVID - want er is veel informatie waarvan sommige waar zijn, sommige misschien onwaar, en andere zeker niet helemaal waar. Dus gaat hij het een beetje ontleden.

- Zo zijn er vragen als: "Is het een echte ziekte?" - "Zijn de gegevens voor gevallen en sterfgevallen betrouwbaar?" - "Zijn lockdowns nodig?" - "Is het allemaal één grote samenzwering?" - maar, in dit interview was hij niet van plan om in één van die konijnenholen te duiken.

- Wel durft hij beweren dat lockdowns en maskers niet nodig zijn. Volgens hem kunnen we met COVID leven, net zoals we met duizenden verschillende virussen leven. Niet allemaal zijn ze zo besmettelijk als COVID blijkt te zijn, dat wel - maar sommige onder hen zijn zelfs dodelijker. Dingen als de meningokokkenziekte, bijvoorbeeld, en nog een heleboel andere organismen.

Anders gezegd: overhaaste lockdowns, overhaaste mensen in hun huizen houden, bedrijven sluiten, en zo meer, zijn niet het juiste antwoord. We hebben dus een ander antwoord nodig.

- In elk geval gaat hij uit van het feit dat COVID een echte virus is, én besmettelijk. Het kan fataal zijn voor mensen met een gecompromitteerd immuunsysteem, en dat zijn meestal ouderen, maar het kan op elke leeftijd voorkomen. Het is meestal mild bij de meeste mensen - maar vele, zeer vele infecties zijn asymptomatisch.

"Velen, die positief testen op COVID hebben geen symptomen - of, ze zijn dermate mild dat je het niet eens merkt," zei hij. "Ten tweede, is er reden tot bezorgdheid in Australië omdat we in dit land, een zeer hoge graad van chronische ziekte hebben, wat betekent dat mensen kwetsbaarder zijn - want, als je chronisch ziek bent, is COVID een groter risico."

"Het Australische Bureau voor Statistiek gaf regelmatig weer, ongeveer elke 12 jaar. Daar zijn ze mee gestopt. Maar de laatste cijfers toonden aan dat meer dan twee derde van alle Australiërs minstens één chronische ziekte heeft. Voor mensen van 60 jaar en ouder is het 90% met minstens één chronische ziekte en het beangstigende is dat 40% van de kinderen onder de 15 jaar in Australië minstens één chronische ziekte heeft."

-  "Het CDC, het Center for Disease Control in Atlanta, Georgia, beweerde dat slechts 6% van de sterfgevallen gemarkeerd zijn als COVID-gevallen. En natuurlijk, alle samenzweringstheoretici uitten hun woede uit en sprongen op die kar. Maar dat was niet precies wat ze wilden zeggen.

Wat ze eigenlijk wel zeiden, is dat 6% van de sterfgevallen het gevolg waren van COVID, als énige oorzaak, en de anderen waren comorbiditeiten (zoals hart- en vaatziekten). En dus namen mensen onnadenkend aan dat de overige 94% niets met COVID te maken had."

"Die mensen stierven omdat ze oud waren, of omdat ze hartproblemen hadden, of wat dan ook. Maar dat is ook niet de volledige waarheid - want, om een voorbeeld te geven. Er zijn veel mensen met diabetes, wat een chronische ziekte is, die het heel, heel goed kunnen stellen met hun insuline. Ja, als een persoon die zijn diabetes heel goed onder controle heeft, COVID krijgt en sterft, is het redelijker om te zeggen dat de echte oorzaak van de dood COVID was en niet diabetes, maar toch zouden ze passen in die 94%, de comorbiditeit-groep. Dus de echte waarheid ligt ergens in het midden, nogmaals: we moeten allemaal boeddhisten zijn als het gaat om de middenweg, want daar ligt de waarheid."

"Anderzijds is het te begrijpen dat mensen daardoor hun vertrouwen verliezen, omdat ze niet weten wat waar of onwaar is."

- Daarna vervolgt hij met te zeggen dat er een enorme hoeveelheid bewijzen voorhanden zijn dat ouderen in bejaardentehuizen allemaal vitamine D zouden moeten krijgen, samen met andere geschikte supplementen. Ten eerste, zou de incidentie van COVID drastisch dalen - en ten tweede, zouden degenen die het wel krijgen waarschijnlijk niet in quarantaine hoeven te gaan...

- "Stap drie: bied alle burgers de mogelijkheid om op natuurlijke wijze te worden geïmmuniseerd, en niet gevaccineerd te worden tegen COVID."

- Zink is heel, heel belangrijk. Het blaast het virus als het ware open en dit is waarom hydroxychloroquine en chloroquine zink  beter laat werken, et cetera - waaronder het feit dat homeopathie in India wordt toegepast om COVID te bestrijden, et cetera.

Tussen haakjes: "Het leek erop dat hydroxychloroquine en chloroquine tegen het coronavirus zouden kunnen helpen. Artsen gaven ze daarom in sommige situaties aan mensen met corona die heel erg ziek waren en in het ziekenhuis lagen. Maar de werking ervan valt tegen. En ze kunnen wel ernstige bijwerkingen geven, zoals hartproblemen. Daarom wordt het nu niet meer gegeven aan mensen met coronaklachten. Er wordt verder onderzoek gedaan naar medicijnen tegen corona."

Isaac Golden: "Wat we in feite proberen te zeggen vanuit het Australische gezondheidsperspectief is, ten eerste, we weten niet alles weten over COVID. We hebben niet alle antwoorden. We leren nog steeds bij, net als iedereen in de wereld hierover leert. Er worden waarschijnlijk duistere daden op de achtergrond uitgevoerd, bla, bla, bla."

"Het is interessant om het aantal mensen te aanhoren die COVID hadden en in het nieuws komen te zeggen: "Weet je, ik had het zes maanden geleden, en ik ben er nog ben er nog steeds niet overheen." Dit is waar integrale geneeskunde veel te bieden heeft, veel, veel meer dan farmaceutische medicijnen, met manieren om het immuunsysteem weer op te bouwen. Dus je kunt het immuunsysteem niet heropbouwen met 'genees'-middelen en andere farmaceutica."

Hij eindigt met reclame te maken voor zijn 'Health Australia Party', voegt eraan toe hoe belangrijk een gezonde leefomgeving is, en waarom we om die reden 5G en andere elektromagnetische pollutie zouden moeten mijden.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

En, dan heb je nog de vaste teksten...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht