ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Wie is die laatste overlevende op TikTok?

Wie is Javier, de grapjas?…
door Tsenne Kikke - dinsdag 30 maart 2021 17:16

Op TikTok staan er naar het schijnt de meest vreemde dingen, maar het account "únicosobreviviente" - of, de "Laatste Overlevende" - is één van de meest bizarre dingen die gebruikers dit jaar zijn tegengekomen.

Het account is gevuld met video's van een verlaten en leeg Valencia en wordt gerund door een man die zich 'Javier' noemt. Door te beweren dat hij wakker werd in het jaar 2027 en helemaal alleen is, speelt hij in op de verbeeldingswereld van lichtgelovige menstypen.

Reeds eerder waren er al talrijke tijdreizigers op het internet te bespeuren maar Javier brengt het wel goed. De eerste video op het account, waarin staat dat "de mensheid is uitgeblust", is al meer dan 7 miljoen keer bekeken en de reacties worden overspoeld met vragen van andere TikTok-gebruikers.

Hij ondertitelde de video als volgt: "Acabo de despertar en un hospitaal y no sé qué ha podido pasar. Hoy es 13 de febrero de 2027 y estoy solo en la ciudad."

Dit vertaalt zich naar: "Ik werd net wakker in een ziekenhuis en ik weet niet wat er zou kunnen zijn gebeurd. Vandaag is het 13 februari 2027 en ik ben alleen in de stad."

Sindsdien heeft de 'Laatste overlevende' video's gepost waarop te zien is hoe hij door verlaten straten, lege winkelcentra en zelfs een verlaten dierentuin loopt.

De video's zijn dermate realistisch dat sommige volgers zich afvragen of de eigenaar van het account wel echt vastzit in 2027. Ook Javier vraagt zich af hoe het mogelijk is dat hij in 2027 is, en wij toch in staat zijn om zijn videoclips te bekijken...

Natuurlijk zijn ze gewoonweg het resultaat van een meest professionele bewerking, en mogelijk gemaakt door de lockdown strategieën, waarbij zelfs in gesloten dierentuinen de dieren niet meer vrijelijk mogen rondlopen.

Het grappige is, dat ondanks het feit dat er geen mensen zijn (behalve Javier, natuurlijk), elektriciteit en internet nog steeds lijken te werken. En er zijn ook onbeschadigde gebouwen, auto's - en, oh wacht eventjes - wat is dat...? Nog altijd de huidige sociale afstands stickers op dezelfde vloeren...?

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

En, dan heb je nog de vaste teksten...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht