ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Chinezen waarschuwden voor een nieuwe, onbekende dodelijke longziekte

Gelukkiglijk ging het om een vals alarm…
door Tsenne Kikke - vrijdag 10 juli 2020 19:28

COVID-19 is een zogenoemde zoönose; een ziekte, die van dieren op mensen kan overspringen, en hoogstwaarschijnlijk ontstaan ​​door vleermuizen. Ook Ebola, BSE en de pest zijn zoönosen. Onderzoekers waarschuwen nu in een nieuwe studie dat als we niet oppassen, nog meer van deze desastreuse pandemieën op het toneel zullen verschijnen.

Zo  meldde de Chinese ambassade in Kazachstan dat er een nieuwe,  'onbekende longziekte' werd vastgesteld die mogelijk dodelijker is dan het huidige coronavirus. Het zou al aan meer dan 1.700 mensen het leven hebben gekost...

“Het Kazachse Departement van Volksgezondheid en andere overheidsagentschappen onderzoeken momenteel de aard van een longvirus waarvan ze de oorsprong nog niet hebben kunnen bepalen”, waarschuwde de Chinese ambassade. “Lokale autoriteiten melden op sommige plaatsen zelfs honderden nieuwe besmettingen per dag. Vermijd drukke plaatsen en blijf indien mogelijk thuis," klonk het.

Die informatie lijkt te worden bevestigd door het Kazachse nieuwsagentschap 'Kazinform', dat op basis van officiële data meldde dat het aantal longontstekingen in de hoofdstad Nursultan in juni dubbel zo hoog is als vorig jaar. “Meer dan 200 mensen worden elke dag opgenomen in het ziekenhuis, honderden anderen worden thuis behandeld”, bevestigde ook het hoofd van de gezondheidsdiensten van Nursultan.

Het is echter niet duidelijk in hoeverre het coronavirus een rol speelt in de verhoogde aantallen patiënten met longziektes in Kazachstan. De uitbraak van het coronavirus in Kazachstan was voorlopig vrij beperkt, met 53.021 besmettingen en 264 dodelijke slachtoffers op 18 miljoen inwoners.

Maar, sinds zondag geldt in het land wel een tweede lockdown, na een plotse stijging van het aantal nieuwe besmettingen. Zo is het internationale vliegverkeer van en naar Kazachstan opnieuw verboden, is grootschalig transport van goederen verboden, en zijn bioscoopzalen, kapsalons, sportfaciliteiten en culturele centra gesloten.

Ondertussen heeft het Kazachse Departement van Volksgezondheid de uitbraak van een zogenaamde 'nieuwe, onbekende longziekte' ontkend. Het ging dus om 'fake news', sorry...

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

(Interesse?... Laat je niet door jouw ego tegenhouden, indien jij je innerlijk geroepen voelt!)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En?... Voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren, opdat we online blijven?

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link voor meer info.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

- Ook doe je ons een groot plezier door naar onze webshop te gaan en er iets aan te kopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

En.., voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht