ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Politiewagen rijdt Black Lives Matter-demonstranten zomaar (?) omver…

“Zonder meer een daad van agressie” luidde re titel.
door Tsenne Kikke - dinsdag 30 juni 2020 19:37

Meer dan tien actievoerders raakten naar het schijnt gewond toen in Detroit een politiewagen hen tijdens een Black Lives Matter-betoging omverreed.

Op deze beelden is te zien hoe ‘No justice, no peace’-schreeuwende demonstranten een politieauto omsingelden. De besturende agent zag zich genoodzaakt door te rijden, waarop sommige demonstranden zich op de motorkap wierpen. De agent stopte enkele malen om hen de kans te geven weg te springen, maar zag zich achteraf genoodzaakt om dan maar het gaspedaal in te drukken. Wel viel een demonstrant bijna onder de naderende wielen van de auto, maar hij slaagde erin om toch nog tijdig weg te rollen.

Het was activist Ethan Ketner die de beelden inblikte en online zette: “Samen met 10 tot 12 anderen werd ik opgeschrikt door deze roekeloze bestuurder die blijkbaar over een politiebadge beschikt. De agent reed zonder reden op ons in toen we langs zijn wagen wandelden. Dit is zonder meer een daad van agressie. Zolang er geen rechtvaardigheid is, zal er geen vrede zijn.”

... toen we langs zijn wagen wandelden?

In de eerste seconden kan je al zien dat iemand zich achterover op de motorkap werpt. Bekijk de beelden, en stel jezelf voor dat jij die agent bent.

Natuurlijk zullen er zich in de Verenigde Staten meerdere van zulke feiten voordoen, waardoor er stokken worden gevonden waarmee de activisten kunnen slaan en extra olie op het bestaande vuur kunnen werpen. Allemaal goed en wel, zolang ze maar beseffen dat de oorzaken die ze creëren gevolgen met zich meedragen.

Aanhoor wat de commissaris de dag daarna daarover te vertellen had...

Het is reeds eerder gebeurd dat activisten braafjes langs een politiewagen wandelden.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

(Interesse?... Laat je niet door jouw ego tegenhouden, indien jij je innerlijk geroepen voelt!)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In het afgelopen 15-jarige bestaan van Spiritualia.be is er online een hoop veranderd. En ook aan deze website wordt er – in reactie op alle online ontwikkelingen – continu geschaafd. Zo hebben we vorig jaar geïnvesteerd in een betere server, waardoor de site nog sneller is geworden. Verder werden we in december 2019 zelfs verplicht om nog meer schijfruimte aan te kopen, en zo meer.

Met al die nieuwe ontwikkelingen hebben we na dertien jaar nog immer een duidelijk doel voor ogen, namelijk: zoveel mogelijk mensen inspireren om aan hun innerlijke zelf te werken, losstaande van hun diverse persoonlijkheden en honderdtallen kleine ikjes.

Bovendien doen we ons best om mensen te laten na-denken - een denken dat na het gewone, automatische denken komt - en ja: soms door een schokje te geven, opdat ogen worden geopend. :-)

Toegegeven: daarmee is niet iedereen gediend. Nochtans is dat meer dan logisch. Waarom?... Wel, omdat we ons richten tot een welbepaalde doelgroep. Indien je het al vergeten bent: tot mensen die aan hun innerlijke zelf willen werken.

Enerzijds kunnen alle bezoekers onze blogs gratis lezen, maar het runnen van een gratis site is niet goedkoop. En daarom doen we regelmatig beroep op onze meest trouwe bezoekers, waardoor Spiritualia online kan blijven.

En?... Voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren? Ja?... Doen & alvast bedankt!

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link voor meer info.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

En.., voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht