ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Schrijnende toestanden in Italiaans ziekenhuis

"In 40 jaar nog nooit zoiets gezien…”
door Tsenne Kikke - woensdag 18 maart 2020 19:55

“Er moet iets goeds gebeuren, zodat we weten dat we het juiste aan het doen zijn”, liet Carla Maestrini weten. Ze is werkzaam in een ziekenhuis in Cremona en coördinator op de afdeling. “Er zijn al veel mensen gestorven. En we gaan eraan kapot omdat het voelt alsof we niet kunnen doen waarvoor we hier zijn," ging ze verder.

“We zijn eraan gewend om om te gaan met patiënten in kritieke toestand. En we geloven sterk in wat we doen. Maar zelfs wij zijn overdonderd door de snelle opeenvolging van mensen die nu op het punt staan om hun leven te verliezen. Het is hard. Hard voor iedereen,” vulde verpleegster Simona Tommasoni aan.

Ook Giancarlo Bosio, hoofd van de afdeling die zich bezighoudt met longziekten, deed zijn verhaal. “In 40 jaar medische ervaring heb ik dit nog nooit gezien”, aldus de man.

Maar, beelden zeggen meer dan woorden...

Toeval bestaat!...

Er doen al heel wat complottheorieën de ronde over het coronavirus, de ene al gekker dan de andere. Nu gaan complotdenkers wereldwijd helemaal los op een boek uit 1981. De reden? Daarin wordt geschreven over een dodelijk virus afkomstig uit Wuhan...

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

(Interesse?... Laat je niet door jouw ego tegenhouden, indien jij je innerlijk geroepen voelt!)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In het afgelopen 15-jarige bestaan van Spiritualia.be is er online een hoop veranderd. En ook aan deze website wordt er – in reactie op alle online ontwikkelingen – continu geschaafd. Zo hebben we vorig jaar geïnvesteerd in een betere server, waardoor de site nog sneller is geworden. Verder werden we eind december zelfs verplicht om nog meer schijfruimte aan te kopen, en zo meer.

Met al die nieuwe ontwikkelingen hebben we na dertien jaar nog immer een duidelijk doel voor ogen, namelijk: zoveel mogelijk mensen inspireren om aan hun innerlijke zelf te werken, losstaande van hun diverse persoonlijkheden en honderdtallen kleine ikjes.

Bovendien doen we ons best om mensen te laten na-denken - een denken dat na het gewone, automatische denken komt - en ja: soms door een schokje te geven, opdat ogen worden geopend. :-)

Toegegeven: daarmee is niet iedereen gediend. Nochtans is dat meer dan logisch. Waarom?... Wel, omdat we ons richten tot een welbepaalde doelgroep. Indien je het al vergeten bent: tot mensen die aan hun innerlijke zelf willen werken.

Enerzijds kunnen alle bezoekers onze blogs gratis lezen, maar het runnen van een gratis site is niet goedkoop. En daarom doen we regelmatig beroep op onze meest trouwe bezoekers, waardoor Spiritualia online kan blijven.

En?... Voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren? Ja?... Doen & alvast bedankt!

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link voor meer info.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden. -

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht