ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Wat tweezakken over het dragen van mondmaskers te vertellen hadden …

… ondertussen zijn ze wel bijgedraaid.
door Tsenne Kikke - vrijdag 4 december 2020 19:10

Een ‘tweezak’ kan als scheldnaam worden gebruikt, maar ook - zoals in dit geval - om onbetrouwbare virologen aan te duiden die met twee gezichten rondlopen. Enkele voorbeelden...

1. Mondmaskeronzin door Van Gucht, WHO, Marc Van Ranst en consoorten

- Steven Van Gucht (vanaf 0:05 min.): "...het heeft geen zin voor mensen om een masker te dragen wanneer ze in de straat wandelen, je kan het virus niet krijgen door gewoon in de straat te wandelen en in te ademen, dat is onmogelijk" .... "we verhogen zelfs het risico om besmet te geraken."

- Woordvoerder van WHO ( vanaf 0.54 min.): "… als u geen ademhalingsproblemen hebt - zoals koorts, hoesten of lopende neus - moet u geen mondmasker dragen, zoals deze (toont chirurgisch masker ). Mondmaskers geven een vals gevoel van veiligheid en kan zelfs een bron van infectie zijn indien het niet correct gedragen wordt. Mondmaskers zouden enkel gedragen moeten worden door gezondheidswerkers, zorgverstrekkers of mensen die ziek zijn met symptomen van koorts en hoesten."

- Marc Van Ranst (vanaf 1:21): "... ik snap dat niet dat mensen mondmaskers dragen, ge vraagt u af waarom, dat heeft totaal geen zin."

- Marc Van Ranst (vanaf 02.44 min.): "We zouden dat echt niet graag op de straten zien, dat werkt ook niet, het heeft totaal geen zin."

- Marc Van Ranst (vanaf 3:40 min.): "... die zijn niet heel efficiënt, die hebben grote gaten aan de zijkanten, die passen niet mooi aan op het aangezicht ... We zouden dat echt niet graag op de straten zien, dat werkt ook niet, het heeft totaal geen zin om dat te dragen."

2. Mondmisbaksels: de dagelijkse Leugenmasker Show

- Canvas (Vanaf 01:31 min.): "Er is ook weken tegen de Belgische bevolking gezegd dat een mondmasker dragen totaal geen zin heeft. Marc Van Ranst: "Dat is nog altijd zo."

- Apothekeres (vanaf 01:41 min.): "... dit zijn papieren chirurgische maskers, ... die zijn absoluut niet nuttig want het virus is veel te klein."

3. Corona Cabaret: compilatie van uitspraken door Marc Van Ranst over mondmaskers

- Marc Van Ranst ( vanaf 0:25 min.): "mensen die gewoon hun ding doen, maar zonder maskers .... dat heeft geen zin, het houdt het virus niet tegen." Enzovoorts...

Bron: https://www.carineknapen.info/post/over-mondmaskers

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen." Stuur wel geen eenden naar de arendenschool. :-)

- DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stoppen we ermee op 31/12/2020 ???

Of, voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren, opdat we tóch online blijven?

Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

En.., voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht