ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Hoe een doodeenvoudige, afgeschreven acteur het Amerikaanse volk tracht te beïnvloeden

Topbestuurder in Amerikaanse staat Arizona ziet geen tekenen van verkiezingsfraude.
door Tsenne Kikke - donderdag 12 november 2020 20:30

Sinds Trumps tegenstander Joe Biden tot winnaar werd uitgeroepen, weigert Trump zijn verlies te erkennen en heeft hij een juridisch offensief ingezet om te proberen te bewijzen dat de Democraten hebben gefraudeerd. Zo ook in Arizona.

Mark Brnovich, de hoofdaanklager en minister van Justitie van die Amerikaanse staat - en, net als Trump een Republikein, zei in een interview met nieuwszender 'Fox News' dat een eventuele hertelling in Arizona volgens hem weinig verandert aan de stand van zaken in die staat. De Democraat Joe Biden heeft er volgens CNN momenteel een voorsprong van bijna 13.000 stemmen op Trump.

Het campagneteam van Trump leed woensdag overigens ook nog een juridische nederlaag in Arizona. Een van de advocaten wilde dat de rechtbank in het district Maricopa County vermeend bewijs van het onterecht ongeldig verklaren van Trump-stemmen zou veiligstellen. Dat werd door de rechter geweigerd nadat de advocaten van de tegenpartij succesvol hadden betoogd dat er van bewijs geen sprake is.

Hoofdaanklager Brnovich is niet de enige partijgenoot die Trump woensdag moest teleurstellen. Ook Brad Raffensperger, de minister van Binnenlandse Zaken van de staat Georgia heeft gezegd dat hij in zijn staat geen bewijs ziet voor Trumps aantijgingen van stembusfraude aan het adres van de Democraten.

Oproerkraaier

De ex-acteur 81-jarige Jon Voight, de vader van Angelina Jolie, heeft zich via de sociale media uitgelaten over de Amerikaanse presidentsverkiezingen en daarmee zijn meest ziekelijke gedachten onder het Amerikaanse volk verspreid.

In een video - die door Twitter als misleidend werd gemarkeerd - riep hij iedereen op om zich te verzetten tegen de resultaten. “Dit is nu onze grootste strijd sinds de burgeroorlog,” klonk het. “Het is de strijd van gerechtigheid tegen Satan."

Hij begon met: "Mijn landgenoten, ik sta hier met alle gevoelens die ik voel. Ik walg van deze leugen dat Biden is gekozen. Alsof we allemaal de waarheid niet kennen. Als iemand probeert bedrog te plegen, dan weten we dat hij er niet mee weg kan komen, dat er een prijs voor moet worden betaald.”
 
Hij vervolgde met: “Diegenen die nu springen van vreugde, springen zelf naar de gruwel die hen te wachten staat, omdat ik weet dat de beloften die links maakt aan het Amerikaanse volk nooit uit zullen komen. Mijn vrienden van alle kleuren, rassen en religies, dit is nu onze grootste strijd sinds de burgeroorlog. De strijd van gerechtigheid tegen Satan. Ja, Satan.”

“Linksen zijn slecht, corrupt, en ze willen dit land afbreken. Dit mogen we niet toestaan. We moeten deze corruptie, die het heeft overgenomen van de verloren gegane strijd om het goede, bestrijden. Laten we ons vertrouwen aan God schenken en nu vechten voor de overwinning van Trump, want we weten allemaal dat het aantal stemmen corrupt is, net zoals zij. Dus laten we niet terugdeinzen. Laten we dit gevecht voeren alsof het ons laatste gevecht op aarde is.”

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Winkeluitbater: "Kan ik u helpen."...
Bezoeker: "Nee, dank u! Ik kijk gewoonweg eventjes rond..."
Kortom: Véél te veel bezoekers, die Spiritualia niet ondersteunen...

Stoppen we ermee op 31/12/2020 ???

Of, voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren, opdat we tóch online blijven?

Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

En.., voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht