ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Ex-model filmde overvol mortuarium in Rusland

“De overheid probeert het aantal coronadoden te verdoezelen,” beweerde ze.
door Tsenne Kikke - dinsdag 17 november 2020 16:24

Waar, of onwaar?

Tegenwoordig worden we met zoveel nepberichten overspoeld dat we niet meer kunnen weten wat waar of onwaar is. Hetgeen volgt, klinkt aannnemelijk...

Een Russisch ex-model beweert dat de Russische overheid het ware aantal coronadoden in het land probeert te verdoezelen. De 37-jarige Olga Kagarlitskaya filmde vorige week het mortuarium waar haar overleden vader opgebaard lag. “De officiële cijfers spreken over zeven coronadoden”, schreef ze bij beelden van een overvol lijkenhuis.

Haar vader, Kagarlitsky Gennady Ivanovich, was zelf arts en raakte besmet met het virus door besmette patiënten te vervoeren. Volgens de vrouw probeerde het personeel van het mortuarium te verhinderen dat ze zou zien hoeveel lijken er opgebaard liggen.

“Het zijn er alvast veel meer dan zeven,” schreef ze bij de beelden, die ze op sociale media zette. Ze beweert dat personeelsleden later toegaven dat er meer dan vijftig gestorven mensen lagen. Bovendien schreef ze dat de overheid de overlijdensaktes van zorgpersoneel probeert te vervalsen, zodat de doodsoorzaak iets anders dan Covid-19 is.

“Een medewerker van het mortuarium vertelde me dat ik niet moet wachten op een betrouwbare en onafhankelijke akte, omdat ze moeten invullen wat het ministerie in Moskou hen opdraagt.”

Volgens de vrouw – die in 2005 tot 'Miss Samara' werd gekroond – probeert de Russische overheid op die manier te vermijden dat er schadevergoedingen moeten worden uitbetaald aan medisch personeel dat corona kreeg.

Zij is niet de enige die beweert dat de Russische overheid de coronacijfers in het land manipuleert. Een Russische wiskundige, die tot voor kort nog voor de overheid werkte, zei eerder dat de cijfers van de coronadoden in het land “volledig vals” zijn, om de “grimmige realiteit van de tweede golf” te verdoezelen.

De 42-jarige Alexey Raksha, voorheen een demografische voorspeller bij de Russische Federale Dienst voor Statistiek, beaamde hetgeen hierboven afgedrukt staat. Vorige zondag, bijvoorbeeld, kondigde Rusland een dagtotaal van 352 doden aan. Maar hij gelooft dat het echte, dagelijkse aantal doden momenteel tussen de 2.400 en 2.800 ligt. Hij beschuldigde de Russische 'Covid dissidente'-leiding van 'verdraaiing' van de statistieken om aan te tonen dat "het hier in Rusland beter is dan elders".

Volgens mij kan het dicht bij de waarheid aanleunen, waarbij we begrip moeten koesteren voor de denkwijze van sommige regeringsleiders. Waarachtige cijfers kunnen wel degelijk angst inboezemen en paniek veroorzaken. Dus: hoe minder men weet, hoe beter?...

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Winkeluitbater: "Kan ik u helpen."...
Bezoeker: "Nee, dank u! Ik kijk gewoonweg eventjes rond..."
Kortom: Véél te veel bezoekers, die Spiritualia niet ondersteunen...

Stoppen we ermee op 31/12/2020 ???

Of, voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren, opdat we tóch online blijven?

Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

En.., voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht