ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Nepnieuws: 33-jarige influencer overleed aan datgene waarvan hij het bestaan ontkende

In het binnen-en buitenland geeft men de indruk dat Dmitriy Stuzhuk een uitgesproken corona-ontkenner. De realiteit is dat hij over fitness en gezond leven sprak.
door Tsenne Kikke - zondag 18 oktober 2020 21:11

Overal op het internet kunnen we lezen dat de Oekraïense fitness influencer Dmitriy Stuzhuk, die op sociale media een gezonde levensstijl promootte, het bestaan van het coronavirus ontkende, meer dan een miljoen volgers had, zelf besmet geraakte, complicaties kreeg en aan covid-19 stierf.

Verder staan er dingen in, zoals...
 
Hij raakte besmet tijdens een trip naar Turkije. Eens weergekeerd naar Oekraïne, testte hij positief en werd opgenomen in het ziekenhuis. Na acht dagen mocht hij het hospitaal verlaten, maar kreeg vervolgens hartcomplicaties.

Hij werd in allerijl weer naar het ziekenhuis gebracht. Volgens zijn 25-jarige ex-vrouw Sofia Stuzhuk was hij toen bewusteloos en in kritieke toestand. Zij verklaarde op sociale media dat hij cardiovasculaire problemen had en dat zijn hart het niet aankon. Even later kondigde ze aan dat hij was overleden. “Enkel warme herinneringen blijven over en drie prachtige kinderen: David, Lola en Olivia,” schreef ze.

Eerder had de man nog berichten gepost vanop zijn ziekbed waarin hij vertelde dat hij in Turkije was wakker geworden met ademhalingsproblemen. Nadat hij het bestaan van Covid-19 voordien nog had ontkend, wilde hij nu zijn volgers toch waarschuwen: “Ik was iemand die dacht dat Covid-19 niet bestond, tot ik ziek werd. Het is een zware ziekte,” meldde hij nog.

Dichter bij de realiteit zijn de feiten...

1) ... dat hij nooit het bestaan van het virus heeft ontkend. De woorden: “Ik was iemand die dacht dat Covid-19 niet bestond, tot ik ziek werd. Het is een zware ziekte," zijn dus op een grove leugen gebaseerd. Wél is het waar dat in maart van dit jaar zijn ex-vrouw op het internet verkondigde dat het virus in 2015 kunstmatig werd gecreëerd, en dat de gevaarlijke zijde ervan heel duidelijk sterk overdreven werd. "Het is eigenlijk niet veel erger dan de gewone griep. Ik ben niet bang voor het virus," schreef ze toen.

2) ... dat hij een hartpatiënt was en dus een onderliggende aandoening had. Op 15 oktober werd hij wel degelijk met spoed opgenomen in het ziekenhuis. In bewusteloze toestand werd hij onmiddellijk naar de intensieve zorgafdeling vervoerd, enozvoorts.

3) Na zijn overlijden plaatste Sofia Stuzhuk op Instagram het volgende bericht: "Ik wil onmiddellijk stoppen met alle geruchten die rond onze familie circuleren. Coronavirus is niet gevaarlijk voor perfect gezonde mensen, maar Dima had hartproblemen, dus er traden complicaties op. Zijn hart faalde, en Dima heeft een klinische dood geleden.”

Bekijk de brontekst, kopieer de Oekraïnse woorden, ga naar 'Google Translate', en je verkrijgt een idee van wat erin wordt vermeld.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stoppen we ermee op 31/12/2020 ???

Of, voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren, opdat we tóch online blijven?

Dit kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link voor meer info.

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

En.., voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht