ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Gemiddeld aantal besmettingen stijgt tot boven 11.000 per dag

Tsenne Kikke Auteur
Tsenne Kikke

Geplaatst op
vrijdag 23 oktober 2020 7:17

We beginnen stilaan gewend te worden aan de alsmaar stijgende cijfers. Veel kans dus dat men er op den duur niet meer naar kijkt...

Tussen 14 tot 20 oktober waren er elke dag gemiddeld 11.201 nieuwe besmettingen met het coronavirus, een stijging met 56 procent tegenover de zeven dagen ervoor. In totaal raakten er België al 287.700 mensen besmet.

Per dag belanden nu gemiddeld 399 mensen in het ziekenhuis, een stijging met 93 procent tegenover de week voordien. Gisteren lagen er 4.061 mensen met Covid-19 in het ziekenhuis (+374 in één dag), van wie 632 op de dienst intensieve zorgen (+48), en 289 personen worden beademd (+17), waarvan - naar het schijnt - 1 op 4 zal sterven. In totaal zijn er nu al 24.863 patiënten opgenomen.

Het aantal overlijdens steeg tot 10.658. In de periode van 14 tot 20 oktober stierven elke dag gemiddeld 37 mensen aan Covid-19.

Men doet er alles aan om een tweede lockdown te vermijden - want, als die er wel komt, schat men dat daarop een 18.000-tal faillissementen zullen volgen.

En, ondertussen breidde Wallonië de avondklok uit. Vanaf morgenavond tot 19 november geldt er een uitgaansverbod van 22 uur tot 6 uur.

Men zegge het voort...

Al meer dan een miljoen coronabesmettingen in Frankrijk

In Frankrijk zijn sinds het begin van de pandemie al meer dan een miljoen bevestigde besmettingen vastgesteld. Vandaag werden er nog eens 42.032 bijkomende coronabesmettingen gemeld. Dat is een record voor het land. Het totale aantal besmettingen bij onze zuiderburen komt nu uit op 1.041.075, volgens de officiële Franse statistieken.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stoppen we ermee op 31/12/2020 ???

Of, voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren, opdat we tóch online blijven?

Dit kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link voor meer info.

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

En.., voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht