ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Werden er in Europa miljoenen levens gered door lockdowns?

Naar het schijnt wel… indien we het nieuwsbericht mogen geloven.
door Tsenne Kikke - maandag 8 juni 2020 17:37

Lockdowns in Europa hebben waarschijnlijk het leven van meer dan 3 miljoen mensen gered, beweerden onderzoekers van 'Imperial College London'. Deze meer dan 3 miljoen personen waren zonder de beperkende maatregelen overleden aan het coronavirus. Waar, of onwaar? ... Wie weet?

De onderzoekers maakten eerder modellen over het aantal besmettingen en doden gebaseerd op de groei in het aantal besmettingen in het begin van de uitbraak. De geregistreerde sterftecijfers zijn een stuk lager dan was voorspeld.

"Het is belangrijk dat we meten wat het effect van de maatregelen is geweest, vanwege het ingrijpende effect op de economie en het sociale leven;" aldus de onderzoekers in de samenvatting van hun onderzoek.

Een Amerikaans onderzoek, dat tegelijk met het Britse onderzoek werd gepubliceerd, meldde dat de lockdownmaatregelen in China, Zuid-Korea, Iran, Italië, Frankrijk en de Verenigde Staten waarschijnlijk 530 miljoen besmettingen hebben voorkomen. Die onderzoekers keken naar het aantal besmettingen voor- en nadat de maatregelen om de verspreiding te voorkomen waren ingevoerd, en zagen eveneens in dat er aanzienlijk minder mensen besmet raakten.

Bevestigde besmettingen, doden en genezingen per werelddeel

Deze grafiek wordt verschillende keren per dag automatisch bijgewerkt via data van Johns Hopkins, en gecreëerd met Datawrapper.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

(Interesse?... Laat je niet door jouw ego tegenhouden, indien jij je innerlijk geroepen voelt!)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In het afgelopen 15-jarige bestaan van Spiritualia.be is er online een hoop veranderd. En ook aan deze website wordt er – in reactie op alle online ontwikkelingen – continu geschaafd. Zo hebben we vorig jaar geïnvesteerd in een betere server, waardoor de site nog sneller is geworden. Verder werden we in december 2019 zelfs verplicht om nog meer schijfruimte aan te kopen, en zo meer.

Met al die nieuwe ontwikkelingen hebben we na dertien jaar nog immer een duidelijk doel voor ogen, namelijk: zoveel mogelijk mensen inspireren om aan hun innerlijke zelf te werken, losstaande van hun diverse persoonlijkheden en honderdtallen kleine ikjes.

Bovendien doen we ons best om mensen te laten na-denken - een denken dat na het gewone, automatische denken komt - en ja: soms door een schokje te geven, opdat ogen worden geopend. :-)

Toegegeven: daarmee is niet iedereen gediend. Nochtans is dat meer dan logisch. Waarom?... Wel, omdat we ons richten tot een welbepaalde doelgroep. Indien je het al vergeten bent: tot mensen die aan hun innerlijke zelf willen werken.

Enerzijds kunnen alle bezoekers onze blogs gratis lezen, maar het runnen van een gratis site is niet goedkoop. En daarom doen we regelmatig beroep op onze meest trouwe bezoekers, waardoor Spiritualia online kan blijven.

En?... Voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren? Ja?... Doen & alvast bedankt!

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link voor meer info.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

En.., voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht