ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Jonge coronaslachtoffers roepen op tot voorzichtigheid

"Als je het niet gehad hebt, besef je niet wat een hel het is…"
door Tsenne Kikke - woensdag 24 juni 2020 20:34

Niet alleen ouderen, maar ook jonge mensen ondervinden drie maanden na de besmetting met het coronavirus nog steeds grote fysieke klachten. Voor hen is het des te confronterender dat er samenscholingen zijn onder jongeren. Ze hopen dat de jongeren, die nog niet het slachtoffer werden van het coronavirus, toch beseffen dat ze voorzichtig moeten blijven.

VRT NWS sprak met enkele slachtoffers. Ze roepen hun leeftijdsgenoten op om voorzichtig te blijven.

Zo vermoedt de 22-jarige Elias Lonniaux, student architectuur, bijvoorbeeld dat veel jongeren door onwetendheid nog steeds samenscholen. "Als je het virus niet gehad hebt, besef je echt niet wat voor een hel het is om het hele genezingsproces te doorlopen", getuigt hij.

Ook Nina Bollaert, 23 jaar en afgestudeerd als burgerlijk ingenieur, trok nét nadat ze de stap had gezet om alleen te gaan wonen, weer bij haar ouders in voor een lang herstel. Zij had maanden last van haar maag en kon door de verzwakking van haar spieren amper nog sporten.

"Het coronavirus is een ‘lelijk beestje’ dat lang in je lichaam woedt, en je op de minst passende momenten eraan herinnert dat je nog steeds niet genezen bent", getuigt Tom Liessens. Tom is 26 jaar en woont in Gent, maar door het coronavirus verhuisde hij naar Beveren om bij zijn ouders te kunnen uitzieken. Ondertussen duurt zijn herstel al meer dan drie maanden.  Zijn hart vertoont nu nog steeds een verzwakte capaciteit en ook vandaag lijdt hij nog steeds onder een grote vermoeidheid.

Hoe kan het coronavirus ons doden?...

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

(Interesse?... Laat je niet door jouw ego tegenhouden, indien jij je innerlijk geroepen voelt!)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In het afgelopen 15-jarige bestaan van Spiritualia.be is er online een hoop veranderd. En ook aan deze website wordt er – in reactie op alle online ontwikkelingen – continu geschaafd. Zo hebben we vorig jaar geïnvesteerd in een betere server, waardoor de site nog sneller is geworden. Verder werden we in december 2019 zelfs verplicht om nog meer schijfruimte aan te kopen, en zo meer.

Met al die nieuwe ontwikkelingen hebben we na dertien jaar nog immer een duidelijk doel voor ogen, namelijk: zoveel mogelijk mensen inspireren om aan hun innerlijke zelf te werken, losstaande van hun diverse persoonlijkheden en honderdtallen kleine ikjes.

Bovendien doen we ons best om mensen te laten na-denken - een denken dat na het gewone, automatische denken komt - en ja: soms door een schokje te geven, opdat ogen worden geopend. :-)

Toegegeven: daarmee is niet iedereen gediend. Nochtans is dat meer dan logisch. Waarom?... Wel, omdat we ons richten tot een welbepaalde doelgroep. Indien je het al vergeten bent: tot mensen die aan hun innerlijke zelf willen werken.

Enerzijds kunnen alle bezoekers onze blogs gratis lezen, maar het runnen van een gratis site is niet goedkoop. En daarom doen we regelmatig beroep op onze meest trouwe bezoekers, waardoor Spiritualia online kan blijven.

En?... Voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren? Ja?... Doen & alvast bedankt!

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link voor meer info.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

En.., voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht