ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Het coronavirus inspireerde sommige zaakvoerders

Hoe het heden het verleden aan het veranderen is…
door Tsenne Kikke - zaterdag 20 juni 2020 20:24

Het is geen geheim dat veel bedrijven nogal wat te lijden hebben gehad van deze voortdurende COVID-19 pandemie. Velen van hen werden zelfs gedwongen te sluiten. Alhoewel de sociale afstandswetten aan het versoepelen zijn, proberen allerlei bedrijven met geniale plannen en ideeën af te komen, die hen zouden helpen om de veiligheid van hun klanten te garanderen en hen in staat te stellen opnieuw hun diensten aan te bieden.

De 'South Bay Fitness Sportschool' is daar een zeer interessant voorbeeld van. Op maandag 15 juni werd deze gym uit het Amerikaanse Redondo Beach heropend en presenteerden ze via YouTube hun nieuwste, individuele trainingsprogramma's. Nu kunnen mensen zich er veilig voelen, en wordt er voor gezorgd dat de verspreiding van het coronavirus onder controle wordt gehouden. Een echt nieuw idee op zijn zachtst gezegd. Maar natuurlijk zijn er verschillende meningen over. Wat wil je? Voor elke pro vind je altijd een contra. 'Evenwicht' wordt dat genoemd...

Er zijn in totaal negen van deze individuele afgesloten ruimtes, en elk van hen is gemaakt uit buizen en douchegordijnen. Deze ruimtes zijn iets meer dan 2 meter hoog en ongeveer 2,5 meter breed en zijn uitgerust met gewichten en een bankje. "Het kostte ons ongeveer 3 dagen om deze ruimtes te bouwen," zei Peet Sapsin, de eigenaar van de gym.

Kortom: de toekomst zal mettertijd niet veel meer op het verleden lijken, waarbij elke mens die we ontmoeten een drager van het coronavirus zou kunnen zijn... Waar, of onwaar? Wat vertellen de hersenen aan jou? :-)

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

(Interesse?... Laat je niet door jouw ego tegenhouden, indien jij je innerlijk geroepen voelt!)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In het afgelopen 15-jarige bestaan van Spiritualia.be is er online een hoop veranderd. En ook aan deze website wordt er – in reactie op alle online ontwikkelingen – continu geschaafd. Zo hebben we vorig jaar geïnvesteerd in een betere server, waardoor de site nog sneller is geworden. Verder werden we in december 2019 zelfs verplicht om nog meer schijfruimte aan te kopen, en zo meer.

Met al die nieuwe ontwikkelingen hebben we na dertien jaar nog immer een duidelijk doel voor ogen, namelijk: zoveel mogelijk mensen inspireren om aan hun innerlijke zelf te werken, losstaande van hun diverse persoonlijkheden en honderdtallen kleine ikjes.

Bovendien doen we ons best om mensen te laten na-denken - een denken dat na het gewone, automatische denken komt - en ja: soms door een schokje te geven, opdat ogen worden geopend. :-)

Toegegeven: daarmee is niet iedereen gediend. Nochtans is dat meer dan logisch. Waarom?... Wel, omdat we ons richten tot een welbepaalde doelgroep. Indien je het al vergeten bent: tot mensen die aan hun innerlijke zelf willen werken.

Enerzijds kunnen alle bezoekers onze blogs gratis lezen, maar het runnen van een gratis site is niet goedkoop. En daarom doen we regelmatig beroep op onze meest trouwe bezoekers, waardoor Spiritualia online kan blijven.

En?... Voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren? Ja?... Doen & alvast bedankt!

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link voor meer info.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

En.., voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht