ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

De longen van coronaslachtoffers zijn onherkenbaar door beschadigingen

Die longen zijn nauwelijks nog te herkennen…
door Tsenne Kikke - vrijdag 19 juni 2020 17:28

De longen van coronapatiënten die na een maand in het ziekenhuis zijn overleden, zijn nauwelijks meer te herkennen. Dat heeft een hoogleraar op het gebied van hart en vaatziekten tegen het Britse Hogerhuis gezegd. Volgens professor Mauro Giacca (King's College) wijzen de bevindingen op 'reële problemen' voor mensen die genezen van het longvirus, meldt 'The Guardian'.

Een langdurige infectie door het coronavirus veroorzaakt volgens Giacca "een complete verstoring van de longarchitectuur". De hoogleraar bestudeerde autopsierapporten van Italiaanse patiënten die na 30 tot 40 dagen op de intensive care waren overleden. Daarbij ontdekte hij dat grote hoeveelheden virussen in de longen aanwezig blijven en dat longcellen op ongebruikelijke wijze zijn gefuseerd.

"Wat je ziet in de longen van mensen die meer dan een maand ziek zijn geweest voor ze stierven, is totaal verschillend van normale longontsteking, griep of het Sars-virus", aldus Giacca. "Je ziet veel bloedstolsels."

Volgens de hoogleraar trof hij grote hoeveelheden "zeer grote gefuseerde cellen met het virus en wel tien tot vijftien celkernen" aan. "Ik ben ervan overtuigd dat dit het unieke ziektebeeld van covid-19 verklaart. Deze ziekte wordt niet veroorzaakt door een virus dat cellen doodt. Dat heeft belangrijke gevolgen voor de behandelwijze."

In de commissie voor wetenschap en technologie van het Hogerhuis kwamen meerdere medische wetenschappers en artsen aan het woord. John Bell, hoogleraar geneeskunde aan de universiteit van Oxford en lid van de vaccin-taskforce van de Britse regering, zei dat tijdens een tweede golf moet worden onderzocht of mensen die covid-19 hebben gehad meer weerstand tegen het virus hebben opgebouwd.

Dat die tweede golf er komt, acht Bell hoogstwaarschijnlijk.

Bron: Medi-Sfeer

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

(Interesse?... Laat je niet door jouw ego tegenhouden, indien jij je innerlijk geroepen voelt!)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In het afgelopen 15-jarige bestaan van Spiritualia.be is er online een hoop veranderd. En ook aan deze website wordt er – in reactie op alle online ontwikkelingen – continu geschaafd. Zo hebben we vorig jaar geïnvesteerd in een betere server, waardoor de site nog sneller is geworden. Verder werden we in december 2019 zelfs verplicht om nog meer schijfruimte aan te kopen, en zo meer.

Met al die nieuwe ontwikkelingen hebben we na dertien jaar nog immer een duidelijk doel voor ogen, namelijk: zoveel mogelijk mensen inspireren om aan hun innerlijke zelf te werken, losstaande van hun diverse persoonlijkheden en honderdtallen kleine ikjes.

Bovendien doen we ons best om mensen te laten na-denken - een denken dat na het gewone, automatische denken komt - en ja: soms door een schokje te geven, opdat ogen worden geopend. :-)

Toegegeven: daarmee is niet iedereen gediend. Nochtans is dat meer dan logisch. Waarom?... Wel, omdat we ons richten tot een welbepaalde doelgroep. Indien je het al vergeten bent: tot mensen die aan hun innerlijke zelf willen werken.

Enerzijds kunnen alle bezoekers onze blogs gratis lezen, maar het runnen van een gratis site is niet goedkoop. En daarom doen we regelmatig beroep op onze meest trouwe bezoekers, waardoor Spiritualia online kan blijven.

En?... Voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren? Ja?... Doen & alvast bedankt!

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link voor meer info.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

En.., voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht