ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Barcelona opera heropende met een uitvoering voor meer dan 2.000 aanwezigen!

De corona pandemie inspireerde zeer veel mensen, waaronder…
door Tsenne Kikke - woensdag 24 juni 2020 16:36

De voorbije maandag vond in het El Liceu-operagebouw in Barcelona een speciaal concert plaats voor 2.292 kamerplanten. Het evenement, georganiseerd door de Spaanse conceptuele kunstenaar Eugenio Ampudia, vond plaats op het moment dat Spanje de drie maanden durende noodtoestand ophief. De waarde van kunst en muziek werd daardoor opnieuw bevestigd en het theater begon zijn heropening met deze voorstelling als een soort van dankbetuiging voor de terugkeer naar de normale gang van zaken.

Ampudia zei dat de inspiratie voor het idee tot hem kwam dankzij zijn contactname met de natuur en de rust die tijdens pandemieperiode werden afgedwongen. 'Ik keek naar wat er al die tijd met de natuur aan de hand was. Ik hoorde veel meer vogels zingen dan voordien. De planten in mijn tuin en daarbuiten groeiden sneller. En, zonder twijfel dacht ik dat ik nu misschien op een veel intiemere manier met mensen en de natuur zou kunnen omgaan."

De planten zullen aan lokale gezondheidswerkers als blijk van waardering voor hun harde werk worden geschonken.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

(Interesse?... Laat je niet door jouw ego tegenhouden, indien jij je innerlijk geroepen voelt!)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In het afgelopen 15-jarige bestaan van Spiritualia.be is er online een hoop veranderd. En ook aan deze website wordt er – in reactie op alle online ontwikkelingen – continu geschaafd. Zo hebben we vorig jaar geïnvesteerd in een betere server, waardoor de site nog sneller is geworden. Verder werden we in december 2019 zelfs verplicht om nog meer schijfruimte aan te kopen, en zo meer.

Met al die nieuwe ontwikkelingen hebben we na dertien jaar nog immer een duidelijk doel voor ogen, namelijk: zoveel mogelijk mensen inspireren om aan hun innerlijke zelf te werken, losstaande van hun diverse persoonlijkheden en honderdtallen kleine ikjes.

Bovendien doen we ons best om mensen te laten na-denken - een denken dat na het gewone, automatische denken komt - en ja: soms door een schokje te geven, opdat ogen worden geopend. :-)

Toegegeven: daarmee is niet iedereen gediend. Nochtans is dat meer dan logisch. Waarom?... Wel, omdat we ons richten tot een welbepaalde doelgroep. Indien je het al vergeten bent: tot mensen die aan hun innerlijke zelf willen werken.

Enerzijds kunnen alle bezoekers onze blogs gratis lezen, maar het runnen van een gratis site is niet goedkoop. En daarom doen we regelmatig beroep op onze meest trouwe bezoekers, waardoor Spiritualia online kan blijven.

En?... Voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren? Ja?... Doen & alvast bedankt!

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link voor meer info.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

En.., voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht