ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

IJsland won het virtueel Songfestival

Eurostream 2020 ging niet onopgemerkt voorbij…
door Tsenne Kikke - zondag 10 mei 2020 17:07

Televotend Europa heeft IJsland gisterenavond uitgeroepen tot winnaar van ‘Eurostream’, de virtuele versie van het Songfestival, dat door de coronacrisis niet kon doorgaan. Daði & Gagnamagnið kregen voor hun nummer ‘Think About Things’ liefst 434 punten. België eindigde op de 5de en Nederland op een welverdiende 13de plaats. Net als op het echte festival werd de uitslag bepaald door 50% vakjurystemming en 50% publieksstemming.

Think About Things

De Belgische Hooverphonic verkreeg dus de vijfde plaats. Nochtans vond ik het een saai, eentonig, typisch Vlaams slijmenballenlied, om erbij in slaap te vallen.

In slaap geboren... Dat men erbij in slaap kan vallen, is dus niet verwonderlijk. :-)

De Nederlandse inzending 'Grow' heeft een lange aanloop nodig, en bovendien eveneens zo'n lied om er zomaar bij in slaap te vallen, vind ik.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

(Interesse?... Laat je niet door jouw ego tegenhouden, indien jij je innerlijk geroepen voelt!)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In het afgelopen 15-jarige bestaan van Spiritualia.be is er online een hoop veranderd. En ook aan deze website wordt er – in reactie op alle online ontwikkelingen – continu geschaafd. Zo hebben we vorig jaar geïnvesteerd in een betere server, waardoor de site nog sneller is geworden. Verder werden we in december 2019 zelfs verplicht om nog meer schijfruimte aan te kopen, en zo meer.

Met al die nieuwe ontwikkelingen hebben we na dertien jaar nog immer een duidelijk doel voor ogen, namelijk: zoveel mogelijk mensen inspireren om aan hun innerlijke zelf te werken, losstaande van hun diverse persoonlijkheden en honderdtallen kleine ikjes.

Bovendien doen we ons best om mensen te laten na-denken - een denken dat na het gewone, automatische denken komt - en ja: soms door een schokje te geven, opdat ogen worden geopend. :-)

Toegegeven: daarmee is niet iedereen gediend. Nochtans is dat meer dan logisch. Waarom?... Wel, omdat we ons richten tot een welbepaalde doelgroep. Indien je het al vergeten bent: tot mensen die aan hun innerlijke zelf willen werken.

Enerzijds kunnen alle bezoekers onze blogs gratis lezen, maar het runnen van een gratis site is niet goedkoop. En daarom doen we regelmatig beroep op onze meest trouwe bezoekers, waardoor Spiritualia online kan blijven.

En?... Voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren? Ja?... Doen & alvast bedankt!

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link voor meer info.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht