ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Dossier Liefde: over de brug die daadwerkelijk een brug te ver is

Hoe zou het aanvoelen om met een stenen brug te zijn gehuwd?
door Tsenne Kikke - zaterdag 23 mei 2020 19:44

Over menstypen gesproken...

Voor mij is het al vreemd genoeg dat mannen met mannen en vrouwen met vrouwen seksen en daarbij het woordje 'liefde' bij durven betrekken, maar op een brug uit de 14e eeuw verliefd worden en ermee huwen is volgens mij toch een brug te ver.

Zo huwde in 2013 de Australische Jodi Rose de 'Le Pont du Diable' in het Zuid-Franse Céret, nadat ze hals over kop verliefd werd op het 'sensuele' bouwwerk uit de 14e eeuw. Tijdens het ritueel verkreeg de brug zelfs een huwelijksring, zoals je op onderstaande afbeeldingen kunt zien.

Ook zij is de zoveelste objectum-seksueel. Volgens haar vertegenwoordigt de Duivelsbrug alle eigenschappen die je van een man kunt verwachten, zijnde: robuust, trouw, sensueel, vriendelijk en er knap uitzien. De burgemeester van het nabije stadje Saint-Jean-de-Fos woonde de plechtigheid bij en gaf zijn zegen. En, ondanks het feit dat het huwelijk in Frankrijk niet werd goedgekeurd, is haar verbondenheid met haar echtgenoot even sterk als die van eender welk ander koppel, beweerde ze."

Ook werkt ze aan 'The Sound of Bridges'...

Jodi Rose met haar 'Singing Bridges' in het Nederlandse Maastricht...

Eerder vermeldde ik reeds dat er voor elk menstype een bepaalde soort van kunst en muziek bestaat... Ook voorbijgangers verkregen de mogelijkheid om zichzelf eens goed uit te leven.

Uniek is ze niet. Zo zijn er andere objectum-seksuelen, die, bijvoorbeeld, met een treinstation huwen... Herken je het uiterlijke van dat bepaald menstype, zijnde: het waterachtige emotionele?...

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

(Interesse?... Laat je niet door jouw ego tegenhouden, indien jij je innerlijk geroepen voelt!)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In het afgelopen 15-jarige bestaan van Spiritualia.be is er online een hoop veranderd. En ook aan deze website wordt er – in reactie op alle online ontwikkelingen – continu geschaafd. Zo hebben we vorig jaar geïnvesteerd in een betere server, waardoor de site nog sneller is geworden. Verder werden we in december 2019 zelfs verplicht om nog meer schijfruimte aan te kopen, en zo meer.

Met al die nieuwe ontwikkelingen hebben we na dertien jaar nog immer een duidelijk doel voor ogen, namelijk: zoveel mogelijk mensen inspireren om aan hun innerlijke zelf te werken, losstaande van hun diverse persoonlijkheden en honderdtallen kleine ikjes.

Bovendien doen we ons best om mensen te laten na-denken - een denken dat na het gewone, automatische denken komt - en ja: soms door een schokje te geven, opdat ogen worden geopend. :-)

Toegegeven: daarmee is niet iedereen gediend. Nochtans is dat meer dan logisch. Waarom?... Wel, omdat we ons richten tot een welbepaalde doelgroep. Indien je het al vergeten bent: tot mensen die aan hun innerlijke zelf willen werken.

Enerzijds kunnen alle bezoekers onze blogs gratis lezen, maar het runnen van een gratis site is niet goedkoop. En daarom doen we regelmatig beroep op onze meest trouwe bezoekers, waardoor Spiritualia online kan blijven.

En?... Voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren? Ja?... Doen & alvast bedankt!

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link voor meer info.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

En.., voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht