ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Eventjes 10 jaar terugblikken in de Tijd

Over filmpjes die ik 10 jaar geleden op YouTube plaatste….
door Tsenne Kikke - zondag 19 april 2020 20:08

2030 is korterbij dan je denkt...

Tijd vliegt als het ware razendsnel voorbij; dit, zonder dat we het echt bemerken. Van zodra men eventjes terugblikt, kan men de kloof tussen het hier-en-nu en een bepaald tijdstip uit het verleden aanschouwen.

Zo trachtte ik 10 jaar geleden mensen voor het thema 'Zelfkennis' warm te maken. Ik bedoel een Zelfkennis, dat te maken heeft met het 'Kennen van het Innerlijke, Ware Zelf'. Noem het 'Ware Ik', of 'Ziel', indien je dat verkiest.

Om dat te bereiken, plaatste ik achtereenvolgens 4 filmpjes op YouTube - en ja, je raadde het misschien al: geen mens respondeerde - met als gevolg, dat ik met die tijdverspilling abrupt ben gestopt.

Vandaag contacteerde YouTube mij met de melding dat de bèta-versie van het nieuwe systeem achter de rug is, en kreeg ik daarbij die vier oude videoclips opnieuw te zien... 'k Vond het meer dan grappig, opfrissend zelfs. :-)

Als souvenir plaatste ik ze voor mezelf op deze pagina. Natuurlijk mag je meekijken, en raad ik je aan om - indien nodig - op 'Ondertiteling' te klikken opdat je beter zou kunnen volgen. En, help ze mee verspreiden, hé! Danke!

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

(Interesse?... Laat je niet door jouw ego tegenhouden, indien jij je innerlijk geroepen voelt!)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In het afgelopen 15-jarige bestaan van Spiritualia.be is er online een hoop veranderd. En ook aan deze website wordt er – in reactie op alle online ontwikkelingen – continu geschaafd. Zo hebben we vorig jaar geïnvesteerd in een betere server, waardoor de site nog sneller is geworden. Verder werden we in december 2019 zelfs verplicht om nog meer schijfruimte aan te kopen, en zo meer.

Met al die nieuwe ontwikkelingen hebben we na dertien jaar nog immer een duidelijk doel voor ogen, namelijk: zoveel mogelijk mensen inspireren om aan hun innerlijke zelf te werken, losstaande van hun diverse persoonlijkheden en honderdtallen kleine ikjes.

Bovendien doen we ons best om mensen te laten na-denken - een denken dat na het gewone, automatische denken komt - en ja: soms door een schokje te geven, opdat ogen worden geopend. :-)

Toegegeven: daarmee is niet iedereen gediend. Nochtans is dat meer dan logisch. Waarom?... Wel, omdat we ons richten tot een welbepaalde doelgroep. Indien je het al vergeten bent: tot mensen die aan hun innerlijke zelf willen werken.

Enerzijds kunnen alle bezoekers onze blogs gratis lezen, maar het runnen van een gratis site is niet goedkoop. En daarom doen we regelmatig beroep op onze meest trouwe bezoekers, waardoor Spiritualia online kan blijven.

En?... Voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren? Ja?... Doen & alvast bedankt!

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link voor meer info.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden. -

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht