ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Claim je cyclus: jouw menstruatiecyclus als krachtbron

Binnenkort verschijnt het boek 'Claim je cyclus, je menstruatiecyclus als krachtbron'.
door Tsenne Kikke - maandag 9 maart 2020 22:50

Vandaag verkreeg ik het volgende bericht...

Op 31 maart verschijnt bij Uitgeverij AnkhHermes 'Claim je cyclus, je menstruatiecyclus als krachtbron', waarin auteurs Alexandra Pope en Sjanie Hugo Wurlitzer pleiten voor een radicaal andere kijk op de vrouwelijke cyclus.

Het idee om altijd maar constant te moeten presteren, doet vrouwen geen recht. Vrouwen hebben nu eenmaal een cyclus die invloed heeft op wie zij zijn, wat zij doen en hoe ze dat doen. Vrouwen presteren daardoor niet minder, maar het zou wel slim zijn om hier anders (beter) mee om te gaan.

Wie het ritme van haar maandelijkse cyclus leert kennen, kan onderscheid maken tussen de periode van sterke wil en controle en de tijd van kwetsbaarheid en intimiteit. En kan dan ook bewust de juiste tijd kiezen voor bijvoorbeeld organiseren, uitgaan, en een belangrijke presentatie, of juist voor terugtrekken, bezinning en een rustige kantoordag.

Op deze manier wordt de menstruatiecyclus een oefening in spiritualiteit en de ultieme gids om jezelf te leren kennen. Zo leer je jezelf toe te staan om te genieten van de vreugde en het recht om een vrouw te zijn.

In dit openhartige, warme en liefdevolle boek roepen auteurs Alexandra Pope en Sjanie Hugo Wurlitzer vrouwen van alle leeftijden op om hun cyclus te claimen en hun vrouwelijkheid te omarmen. Een nieuwe manier van leven die erop wacht om opnieuw ontdekt te worden.

- Alexandra Pope en Sjanie Hugo Wurlitzer hebben een unieke benadering van vrouwelijk leiderschap. Ze zijn pioniers op het gebied van de vrouwelijke cyclus, vruchtbaarheid en spiritualiteit en schromen niet taboes te doorbreken. Ze richtten 'Red Schoo'l op en werkten met duizenden vrouwen aan het vergroten van hun ‘menstruality’ (cyclusbewustzijn). Ze zijn toegankelijk, en met een focus op creativiteit en spiritueel leven scheppen ze een nieuwe vrouwelijke weg naar gezondheid en welzijn.

Interesse?...  Claim je cyclus | Je menstruatiecyclus als krachtbron | Alexandra Pope en Sjanie Hugo Wurlitzer | ISBN 9789020216400 | € 22,50 | 31 maart | Uitgeverij AnkhHermes.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht