ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Welke krachten kunnen misschien op ons universum inwerken?

Is David LaPoint een nieuwe pionier op gebied van geometrische magnetische velden?
door Tsenne Kikke - zondag 2 februari 2020 19:47

Onze Zon, een bijna perfecte bol, is niet vast, maar in plasmatoestand, waardoor verschillende rotatiesnelheden mogelijk zijn. Zo is de rotatiesnelheid aan de evenaar hoger dan aan de polen, waarbij magnetische velden de ruimte worden ingestuurd.

Magnetische velden zijn inherent aan elke vorm van materie. Proberen te bewijzen waar ze vandaan komen, zou hetzelfde zijn als vragen om het bewijs te leveren dat water nat is.

De plasma-onderzoeker David LaPoint gebruikt gedeeltelijk statische experimenten om de werkingsprincipes van de unieke magnetische geometrie van die velden te onderzoeken.

Hij benoemde deze werkende dynamische velden met de term 'Primer Fields'. Zijn verkenningswerk is belangrijk, omdat het een stevige basis biedt voor de reeds lang bestaande theorie over het-zonneplasma, maar ditmaal met een draai. Daardoor kan de oude (verworpen) theorie misschien opnieuw relevant worden. Wie weet?....

Ondanks het feit dat plasma zelf te ijl is om direct waarneembaar te zijn, kan het effect ervan waargenomen worden door de invloed, die plasmastromen in de ruimte op atomaire gassen hebben, te onderzoeken. Deze werkingsprincipes kunnen evenwel in laboratoriumexperimenten zichtbaar worden gemaakt, en dan ook rustig worden onderzocht.

We zouden - vanwege een verkeerdelijk denken - al jarenlang vanuit verkeerde uitgangspunten uitgaan. Volgens David LaPoint creëerden wetenschappers drie onbewezen theorieën, zijnde: het bestaan van zwarte gaten, donkere materie en donkere energie, om datgene wat we in de zichtbare, bekende ruimtelijke materie uit te kunnen leggen. Maar deze drie zijn onbestaand, en in het geheel niet nodig, indien we bereid zijn om de misconceptie over de magnetische velden omheen de kern van alle structuren in de ruimte te elimineren.

Bekijk onderstaande videoclip waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe komvormige, magnetische velden niet enkel alleen snel roterend plasma kunnen scheppen, maar ook materie, teneinde de structuren te creëren die we in de ruimte waarnemen. Een échte aanrader!...

Alles wordt gratis ter beschikking gesteld

De 'PrimerCube' is een revolutionair apparaat voor gezondheidsbevordering dat een uniek gestructureerd ionisch veld gebruikt om ongelooflijke voordelen te produceren. En, omdat de missie van de PrimerField Foundation er uit bestaat om de gezondheid en het geluk van iedereen te verbeteren, biedt Primercube.org al de informatie gratis aan.

Tussen haakjes: lees achter de woorden. Enerzijds is David LaPoint zich ervan bewust dat (1) het niet al te lang zal duren vooraleer men het zal gaan kopiëren, (2) dat wereldwijd patenteren een bijna onmogelijke én kostelijke zaak is, maar vooral (3) dat hij niet in botsing wil komen met de Orde der Geneesheren - want...

De kern van deze technologie is een 'gepatenteerde' magnetische matrix. Het kan - naar men beweert - extra hulp bieden bij gelokaliseerde pijn, zoals rugpijn, gewrichtspijn, hoofdpijn, stijve nek, et cetera. Meer info daarover verkrijg je door op deze link te klikken.

Fusion Preview

De 'PrimerCube'

De gids om de PrimerCube zelf samen te stellen...

- Deel 3 -

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

(Interesse?... Laat je niet door jouw ego tegenhouden, indien jij je innerlijk geroepen voelt!)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In het afgelopen 13-jarige bestaan van Spiritualia.be is er online een hoop veranderd. En ook aan deze website wordt er – in reactie op alle online ontwikkelingen – continu geschaafd. Zo hebben we vorig jaar geïnvesteerd in een betere server, waardoor de site nog sneller is geworden. Verder werden we eind december zelfs verplicht om nog meer schijfruimte aan te kopen, en zo meer.

Met al die nieuwe ontwikkelingen hebben we na dertien jaar nog immer een duidelijk doel voor ogen, namelijk: zoveel mogelijk mensen inspireren om aan hun innerlijke zelf te werken, losstaande van hun diverse persoonlijkheden en honderdtallen kleine ikjes.

Bovendien doen we ons best om mensen te laten na-denken - een denken dat na het gewone, automatische denken komt - en ja: soms door een schokje te geven, opdat ogen worden geopend. :-)

Toegegeven: daarmee is niet iedereen gediend. Nochtans is dat meer dan logisch. Waarom?... Wel, omdat we ons richten tot een welbepaalde doelgroep. Indien je het al vergeten bent: tot mensen die aan hun innerlijke zelf willen werken.

Enerzijds kunnen alle bezoekers onze blogs gratis lezen, maar het runnen van een gratis site is niet goedkoop. En daarom doen we regelmatig beroep op onze meest trouwe bezoekers, waardoor Spiritualia online kan blijven.

En?... Voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren? Ja?... Doen & alvast bedankt!

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link voor meer info.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

En.., voor de echte Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid is er Eclecticus.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht