ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Maak kennis met de Boerka Boogie Woogie

In Arabische streken houden ook vrouwen 'religieuze' bijeenkomsten.
door Tsenne Kikke - dinsdag 18 februari 2020 16:47

Zoals je waarschijnlijk wel weet, wordt er in de islam onderscheid gemaakt tussen mannelijke en vrouwelijke religieuze bijeenkomsten. Hetzelfde geldt voor het Soefisme, een mystieke traditie binnen de islam.

Hieronder kan je kennis maken met één van die godsdienstige samenkomsten. 'Uiteraard' mogen vrouwen er niet aan deelnemen. Natuurlijk hoef je het gehele filmpje niet te bekijken, maar wél het humoristische filmpje dat erop volgt. :-)

Ik noemde het 'humoristisch', maar als je goed nadenkt, is het eerder een beetje zielig... Maar ja: vrouwen mogen onder elkaar ook weleens gelijkaardige 'religieuze' bijeenkomsten houden, nietwaar?

Boerka Boogie Woogie

De muziek - indien je die drumklanken willens nillens 'muziek' wilt noemen - is van Dj Hype, ook bekend als Kevin Ford, en getiteld: 'The Chopper'.

Zie ik blote handen!???...

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

(Interesse?... Laat je niet door jouw ego tegenhouden, indien jij je innerlijk geroepen voelt!)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In het afgelopen 13-jarige bestaan van Spiritualia.be is er online een hoop veranderd. En ook aan deze website wordt er – in reactie op alle online ontwikkelingen – continu geschaafd. Zo hebben we vorig jaar geïnvesteerd in een betere server, waardoor de site nog sneller is geworden. Verder werden we eind december zelfs verplicht om nog meer schijfruimte aan te kopen, en zo meer.

Met al die nieuwe ontwikkelingen hebben we na dertien jaar nog immer een duidelijk doel voor ogen, namelijk: zoveel mogelijk mensen inspireren om aan hun innerlijke zelf te werken, losstaande van hun diverse persoonlijkheden en honderdtallen kleine ikjes.

Bovendien doen we ons best om mensen te laten na-denken - een denken dat na het gewone, automatische denken komt - en ja: soms door een schokje te geven, opdat ogen worden geopend. :-)

Toegegeven: daarmee is niet iedereen gediend. Nochtans is dat meer dan logisch. Waarom?... Wel, omdat we ons richten tot een welbepaalde doelgroep. Indien je het al vergeten bent: tot mensen die aan hun innerlijke zelf willen werken.

Enerzijds kunnen alle bezoekers onze blogs gratis lezen, maar het runnen van een gratis site is niet goedkoop. En daarom doen we regelmatig beroep op onze meest trouwe bezoekers, waardoor Spiritualia online kan blijven.

En?... Voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren? Ja?... Doen & alvast bedankt!

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link voor meer info.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht