ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis

Dit pronkstuk is op zoek naar een baasje… Jij, misschien?
door Tsenne Kikke - woensdag 8 januari 2020 19:55

Ergens las ik, van iemand die zijn boek trachtte te verkopen, het volgende:

"De kristallen schedels worden beschouwd als een van de grootste mysteries van de wereld. Sinds de 19de eeuw zijn ze vooral ontdekt in heel oude ruïnes in Mexico en Midden-Amerika. Tot op heden is hun oorsprong nog steeds onbekend. Het leven van veel mensen die het geluk hadden dat ze een van deze kwarts schedels konden zien en ervaren, is voor altijd veranderd.

Sjamanen en oudsten van verschillende inheemse stammen over de hele wereld weten veel over kristallen schedels. Zij beschouwen de schedels als zeer heilig. Omdat de stamoudsten de schedels willen beschermen, zijn maar heel weinig van hen bereid om over de schedels te praten. Toch zijn zij ervan overtuigd dat de kristallen schedels de sleutels zijn voor de toekomst van de mensheid en zijn ze een geïntegreerd deel van de voorspellingen van hun voorouders."

Gevolgd met nog meer bla, bla, bla.

Natuurlijk mag je het allemaal geloven, maar - zoals reeds eerder vermeld- hoef je niets mysterieus achter kristallen schedels te gaan zoeken. En, indien je zo'n schedel aanschouwt, zoals die van hieronder, koop hem indien hij jou aanspreekt en je over de centjes beschikt.

Ook over de materie, waaruit een schedel is samengesteld, bestaan er massa's teksten. In dit geval gaat het over amethist. Schuim het internet af, en aanvaard die zaken waarbij jij je goed voelt.

Wat ik zonet schreef, is het gevolg van het feit dat er via deze blog een exclusieve schedel wordt gepromoot, en ik het vertik om de zaken, die onder andere op het internet en allerhande literatuur wordt vermeld, klakkeloos over te nemen.

Toegegeven: alles is energie, en om die reden is mijn opinie dat materie - naast de eigen uitstraling waarover geen mens iets effectief afweet - enkel en aleen de eigenschappen verkrijgt die jij er zélf hebt ingelegd.

Een wollen trui, bijvoorbeeld, zal jouw uitstralingen opvangen en niet die van het schaap uitzenden. Dit geldt voor alles.

Een psychometrist vertelt zaken over een persoon - al dan niet aanwezig of levend - alleen al door het vasthouden van, bijvoorbeeld, een gouden ring. Nu mag je over goud van alles gaan verzinnen, maar daarvan zal hij niets kunnen aanvoelen. Waar het hier op neerkomt is,...

Schedel zoekt een goede thuis...

Deze unieke geode amethist schedel van maar liefst 4 kilogram en 340 gram, waarvan er slechts één exemplaar bestaat, is een echt pronkstuk en op zoek naar een eigenaar.

Tussen haakjes: een geode is in dit geval twee piepkleine holtes, die aan de binnenkant begroeid zijn met kristallen. Bekijk de afbeelding van de schedel van de schedel. :-)

Indien jij de eigenaar ervan wenst te worden, verwijs ik jou naar de webshop van DIMschool.

Nogmaals: aangeboden in de webshop van DIMschool.

Ook in dit filmpje is hij heel goed te zien!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht