ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Zou je deze vrouwen - na hun huwelijksdag - nog kunnen herkennen?

Aanschouw hoe een make-upartiest vrouwen kan transformeren.
door Tsenne Kikke - donderdag 14 maart 2019 22:26

Elke mens beschikt over een zestal hoofdpersoonlijkheden - en, honderdtallen ondergeschikte kleine ikjes. Het is dan ook logisch dat, indien een mens aan zichzelf de vraag "Wie of wat ben ik?" stelt, in wezen geen concreet antwoord verkrijgt. Zo ben jij, beste lezer, op dit ogenblik niet dezelfde 'ik' als die van enkele seconden geleden. En, tijdens het lezen van deze tekst kunnen er verschillende andere 'ikjes' in jezelf opdagen; ikjes, die elkaar niet kennen. Tracht daarop de volgende minuut of twee eventjes te letten... Beloofd?

In elk geval is het dan evenzeer niet verwonderlijk dat een mens zich - zo nu en dan eens - in één van zijn andere ikjes transformeert. Met carnaval, bijvoorbeeld - of, als hij/zij dronken of stoned is.

Maar, het hoeft er niet altijd zo drastisch aan toe te gaan. Een voorbeeld daarvan is het feit dat sommige vrouwen bijna dagdagelijks een ander masker opzetten door zich te maquilleren. En, soms hebben ze daarbij hulp nodig als het om een speciale gelegenheid gaat.

Arber Bytyq is in Monaco zo'n echte make-uptalent. Hij specialiseert zich in huwelijken, en dat je zijn werk echt als transformaties mag omschrijven, bewijzen de verbluffende voor-en-na-foto’s die hij met zijn volgers deelt.

Hij maquilleert een100-tal bruiden per jaar, en neemt voor elke klant de nodige tijd. “Het eerste wat ik aan mijn klanten vraag is voor welke gelegenheid ze langskomen - en, of ze specifieke verzoeken hebben. Of ze, bijvoorbeeld, een natuurlijke of een dramatische look willen. Vervolgens vraag ik hen om de jurk te tonen die ze zullen dragen. Het ontwerp van de jurk en de details geven de stijl weg waarvoor de klanten kiezen. Daarna analyseer ik hun gelaatskenmerken.”

“Make-up is als een juweel voor je gezicht. Spelen met kleuren en vormen. Niet bang zijn jezelf te transformeren. Want op het einde van de dag kun je het gewoon weer afvegen,” verklaarde hij.
 
Bekijk zijn 'scheppingen'. Wel beklaag ik sommige mannen als ze achteraf met het 'voor' van dat voor-en-na-beeld moeten leven; vooral, indien je weet dat in de meeste gevallen vrouwen zich voor anderen opmaken, en dus niet zozeer voor de partner zelf. Niet geloven? Bel maar eens aan, en merk op wie er opendoet.... Wedden, dat je de onderstaande dames - na hun huwelijksdag - niet meer herkent? :)

Mijn opinie? Niets gaat boven 'pure natuur'.

En? Heb je enkele nieuwe ikjes zien opdagen? Of, was je vergeten daarop te letten?...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Niet enkel en alleen om de kosten te helpen dragen, maar vooral om een budget te vergaren waardoor deze website naar buiten toe beter kan worden gepromoot.. En, sponsoren kan al vanaf 1 euro tot en met 500 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf via Zoek&Vind aanmelden.

- En, je kunt je ook als eclecticus inschrijven! -

(Meer info daarover ?)

( - Ook op: kllk hier - )

Commentaar


Chris Gepost op: 15/03/2019 8:59:32
Chris

wow ik schrok van die poppengezichtjes...moet ge niet vragen hoe dat 's morgens is :)

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht