ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Spiritualia houdt een winterslaap…

Spiritualia mikt op een welbepaalde doelgroep.
door Tsenne Kikke - dinsdag 17 december 2019 23:43

Beste bezoeker,

De maand december is voor ons een periode om alles eens op een rijtje te plaatsen. Zoals je misschien weet, is de hoofdvraag: "Blijft Spiritualia in 2020 online?"...

Dit jaar hadden we twee sponsors, die tezamen 20 euro investeerden, en de betalende Zoek&Vinders van dit jaar waren, in alfabetische orde:

Innerlijke Kracht
Maretakje ('t)
Praktijk voor Integrale Geneeskunde Jes Schalkwijk
School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens
TantraTempel

- Anders gezegd: slechts 5 van de 5.325 -

Ikzelf, al 12 jaar lang vrijwillige blogger zijnde, zal me alleszins op totaal andere zaken concentreren, waaronder de rubriek 'Eclecticus'. De hoofdreden ervan is dat de persoonlijke levensomstandigheden me het onlangs hebben afgedwongen. Misschien zal ik zo nu en dan nog wel eens iets interessants publiceren.
 
Maar, losstaande daarvan: indien Spiritualia - opgericht in 2007 - blijft voortbestaan, zullen we er alles aan moeten doen om stilaan een vaste doelgroep samen te stellen, zijnde: lezers, die daadwerkelijk in spiritualiteit, zelfgroei, zelfontwikkeling, bewustzijnsontplooiing, en vooral in het thema zelfkennis zijn geïnteresseerd. Zelfkennis in de betekenis van 'het Kennen van het Innerlijke Zelf', hetgeen dus niets te maken heeft met het fysieke lichaam en zijn hoofdpersoonlijkheden, noch met de honderdtallen kleine ikjes. Natuurlijk blijven alle andere bezoekers van harte welkom! Want...: misschien kunnen ze zich ooit 'bekeren'. :-)

Maar, de personen - die aan Zelfkennis willen doen - via gerichte promotie aantrekken, is onmogelijk zolang het nodige budget ervoor ontbreekt. Doch, laten we eerst proberen om uit de jaarlijkse kosten van deze website te geraken. Vicieuze cirkel, nietwaar?... :-)
 
Och, we hebben nog een 13-tal dagen de tijd om er verder over na te denken - en ja, jijzelf mag dat ook! Jouw ideeën, suggesties, meningen, of wat dan ook, zijn van harte welkom!

Mail ons op [email protected] - of, plaats een berichtje via 'Berichten' bovenaan.

Laat dus iets van je lezen, hé! Bedankt!

Wat de doelgroep betreft...

Een schaakclub wenst schakers aan te trekken, een vissersclub: vissers, een voetbalclub: voetballers en supporters, een pornosite mikt op mensen die graag naar blote meneren en madammen willen kijken, en zo meer. Zo mikt Spiritualia ook op een welbepaald publiek. Hopelijk kan jij, beste lezer, daar enig begrip voor opbrengen; alvast wetende, dat Spiritualia niets met alcoholische dranken te maken heeft. :-)

 

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

- En, je kunt je ook als eclecticus inschrijven! -

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht