ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

President Trump stelde een auteur van boeken over de Illuminati aan

… als lid van een federale onderwijscommissie.
door Tsenne Kikke - woensdag 23 oktober 2019 17:15

Er zijn complotdenkers die sterke weerstand koesteren tegen de Illuminati. Vooral zij, die de  illuministen, of 'verlichten', zien als de grondlegger van de 'Nieuwe Wereldorde', die - volgens complottheorieën - de macht over de hele wereld zou willen verkrijgen.

In 2015 verscheen het boek 'Donald Trump and the Illuminati' van de hand van Anthony Fleming jr. waarin de vraag werd beantwoord: "Maakt Donald Trump deel uit van de Illuminati?". Daarvan deel uitmaken is vrije eenvoudig. Het enige wat je moet doen, is jezelf inschrijven en jezelf akkoord verklaren met het volgende...

Begin deze week kondigde het Witte Huis in een persverklaring aan dat George Mentz, die schrijft onder de naam Magus Incognito, onderdeel zal uitmaken van de zogeheten Commission on Presidential Scholars, zijnde: de  federale onderwijscommissie. Die groep moet in totaal 161 academici selecteren die uitblinken op het gebied van onderwijs en die de samenleving een grote dienst bewijzen. Een nobel initiatief, zou ik durven schrijven...

Wie is Mentz?

In 2015 voorspelde Mentz in een blogbericht dat Trump de verkiezingen van 2016 zou gaan winnen. Hij doneerde meer dan 10.000 US$ aan de presidentscampagne van Trump. Hij heeft meer een 60-tal boeken op zijn naam staan, waaronder titels als ‘The Law of Attraction & Prosperity Bible – The Illuminati Wealth Manifesto & Codex’ - ‘The Illuminati Handbook – The Path of Illumination and Ascension’, en 'The Secret Power of the Freemasons & Templar Illuminati'. In het boek ‘Rosicrucian and Masonic Spirituality & Secrets – The Handbook’ uit 2013 vertelt Mentz zijn lezers hoe je de vierde dimensie vanuit het bestaan op aarde kunt bereiken.

"Word niet al té enthousiast bij het feit dat ik het woord illuminati gebruik," zei hij al lachend tijdens een interview met de 'The Denver Post'. "Als je het woord opzoekt, vind je dat het 'verlichting' betekent. Het gaat over bewustzijn - en, hoe bewuster, hoe beter de mens. Verwijzingen naar de 'Illuminati' maken deel uit van de marketingdoeleinden van de boeken."

Zoals ik reeds eerder vermeldde, zijn alles wat hij schrijft kopijen van Norman Vincent Peale, Napoleon Hill en consoorten in een totaal nieuwe verpakking. Met andere woorden: interessante lectuur.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

(Interesse?... Laat je niet door jouw ego tegenhouden, indien jij je innerlijk geroepen voelt!)

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

- En, je kunt je ook als eclecticus inschrijven! -

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht