ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

De acht grote lessen van de natuur van Gary Ferguson

Wat de natuur ons leert over het goede leven…
door Tsenne Kikke - vrijdag 4 oktober 2019 17:15

Op 15 oktober 2019 verschijnt het boek 'De acht grote lessen van de natuur' van Gary Ferguson bij Uitgeverij Ten Have.

Er heerst een groot verlangen om meer in harmonie met de natuur te leven. Gary Ferguson laat zien hoe we opnieuw in contact kunnen komen met die natuur. Hij beschrijft aan de hand van nieuwe, wetenschappelijke inzichten dat we zélf natuur zijn, maar dat zijn vergeten.

In acht lessen leren we van bomen, insecten, dolfijnen en andere natuurverschijnselen hoe we weer in contact komen met Moeder Natuur. Ferguson schreef een opwindend boek dat ons achterlaat met een gevoel van hoop en levenslust.

Gary Ferguson: "Het is wel degelijk mogelijk onze relatie met de wereld om ons heen te herstellen; als we dat doen, bevrijden we een intelligentie die zich al miljoenen jaren lang ontwikkelt. De reis begint met acht lessen – elke les is een raam waardoor je tegelijkertijd zowel naar buiten als naar binnen kunt kijken. Dat levert een heel andere werkelijkheid op dan die waarmee we al vele jaren genoegen hebben genomen."

Gary Ferguson (1956) schreef meer dan twintig boeken over ecologie en wildlife. Zijn werk gaat met name over de vraag hoe de mens interacteert met de natuur. 'De acht grote lessen van de natuur' is zijn eerste boek in Nederlandse vertaling.

Aankopen? Klik op deze link.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht