ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Bestaan spoken en geesten dan toch!?

Over een spookverschijnsel...
door Tsenne Kikke - maandag 28 oktober 2019 17:25

Het spookachtige verhaal van een moeder over het ontwaren van een 'spookbaby' op de bedmonitor van haar zoontje werd op het internet gedeeld vanwege de nogal grappige oorzaak van de verontrustende 'geest' of 'spook'.

Naar verluidt deed het vreemde incident zich afgelopen donderdagavond voor nadat Maritza Cibuls uit Illinois haar kindje naar bed had gebracht en op het punt stond om zelf naar droomland te vertrekken. Toen ze een blik wierp op de babyfoon, die over haar zoon waakte, werd ze plots door hevige angst overvallen. Zo bemerkte ze het griezelige gezicht van een andere baby, die naast haar zoontje lag, en haar aanstaarde. Zien, is geloven!

Nota: onderstaande foto werd niet gefotoshopt!

Op Facebook liet ze iedereen weten dat ze in paniek geraakte, en dat ze die nacht nog nauwelijks de slaap kon vatten.  De toen nerveuze moeder ging zelfs zo ver dat ze probeerde de kamer in te sluipen om de geest beter te kunnen bekijken, maar zette het uit haar hoofd uit angst de slaap van haar baby te verstoren. In elk geval kon ze het griezelige beeld maar niet uit haar hoofd verwijderen. Gelukkig kende het angstaanjagend verhaal een goede afloop.

Toen ze uiteindelijk de volgende ochtend de kamer van haar zoontje binnenging, ontdekte ze de ware aard van de 'geest'.

"Het bleek dat mijn man de matrasbeschermer gewoonweg was vergeten aan te trekken toen hij de lakens verwisselde," legde ze uit, "waaruit bleek dat het onbedekte deel van de matras een aanzienlijke grote label droeg met een foto van het gezicht van een grijnzende baby - die, wanneer het door een monitor wordt bespioneerd, er nogal spookachtig uitziet... Achteraf kon ik mijn man wel vermoorden...," schreef ze, ... aangevuld met een drietal smileys.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

(Interesse?... Laat je niet door jouw ego tegenhouden, indien jij je innerlijk geroepen voelt!)

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

- En, je kunt je ook als eclecticus inschrijven! -

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht