ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Bultrug ving een zeeleeuw in zijn muil op

Bultrug en zeeleeuw deden dé ervaring van hun leven op.
door Tsenne Kikke - woensdag 31 juli 2019 19:45

De 27-jarige fotograaf en bioloog Chase Dekker was voor de kust van Monterey Bay samen met een groep walvisspotters aan het rondvaren toen hij de de foto van zijn leven maakte. Hij wist namelijk het exacte moment vast te leggen waarop een enorme bultrug een zeeleeuw in zijn muil opving.

"Het was geen grote groep, hoor. Drie bultruggen en een 200-tal zeeleeuwen," aldus Dekker. "Op sommige momenten komen hier tot honderd walvissen en 3.000 zeeleeuwen samen, we zijn dus echt wel meer gewoon."

De bultruggen komen naar de Californische wateren om zich er te voeden met scholen ansjovis. "We waren al een tijdje naar het spektakel aan het kijken waarin het onverwachte gebeurde. Toen de bultrug nog eens naar boven kwam en hapte, kreeg hij iets groter dan verwacht in zijn muil. Ik kan nog altijd niet geloven dat ik het moment heb kunnen vastleggen. Zoiets maak je maar één keer in je leven mee.’

Blijkbaar ging die zeeleeuw niet snel genoeg uit de weg, en belandde hij aldus in de mond van de bultrugwalvis. Op een gegeven moment ontsnapte de zeeleeuw, en vervolgde de walvis zijn reis op zoek naar meer voedsel. In elk geval moet het voor beide partijen een vreemde ervaring zijn geweest, nietwaar!?

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

- En, je kunt je ook als eclecticus inschrijven! -

(Meer info daarover ?)

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht