ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Wat sommige vaders voor hun dochters zoal over kunnen hebben

Ik hou van zwart…, totdat ze een veel donkere kleur uitvinden.
door Tsenne Kikke - maandag 3 juni 2019 16:33

De lente is al begonnen, en eventueel de hoogste tijd om een ladder, borstels en verf aan te kopen om, bijvoorbeeld, de gevel van jouw huis te herschilderen? Bij wie aankopen?... Bij Hornbach, misschien?

Hornbach is een van oorsprong Duitse beursgenoteerde bouwmarktketen, met meer dan 150 vestigingen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg, Roemenië, Slowakije, Zweden en Tsjechië. Het bedrijf heeft meer dan 13.000 mensen in dienst. In Nederland heeft het concern veertien vestigingen die gemiddeld zo'n 150 werknemers in dienst hebben.

Onlangs bracht het een tamelijk spitsvondige reclameboodschap uit. Met behulp van DIY-kennis en materialen, die hij ongetwijfeld heeft opgepikt in zijn plaatselijke Hornbach-winkel, doet de vader van een Goth-tienermeisje er alles aan om ervoor te zorgen dat zijn dochter een huis heeft dat haar waardig is.

Een vraagje: "Hoeveel vaders zouden hun huis in regenboogkleuren schilderen, indien ze aan de weet zijn gekomen dat hun zoon homo is?". In elk geval wijst het meer dan geslaagd reclamefilmpje van Hornbach ergens in die richting... :-)

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis -

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Niet enkel en alleen om de kosten te helpen dragen, maar vooral om een budget te vergaren waardoor deze website naar buiten toe beter kan worden gepromoot.. En, sponsoren kan al vanaf 1 euro tot en met 500 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf via Zoek&Vind aanmelden.

- En, je kunt je ook als eclecticus inschrijven! -

(Meer info daarover ?)

( - Ook op: kllk hier - )

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht