ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Jameela Jamil deelde een meer dan perfecte foto van haar lichaam

Wat sommigen mensen allemaal doen om toch maar in het nieuws te blijven komen…
door Tsenne Kikke - vrijdag 8 maart 2019 16:07

Nu eens iets over iets totaal anders..., een iets, dat méér lezers aantrekt dan teksten over het thema 'Zelfkennis'.

De Britse actrice Jameela Jamil, onder meer bekend uit de reeks ‘The Good Place’, heeft naar eigen zeggen geen perfect lichaam en daar is ze naar het schijnt trots op. Maar, op foto’s in magazines ziet ze er vaak wel superstrak uit, dit, dankzij Photoshop. Zo deelde ze een recent beeld van zichzelf op haar Instagrampagina en schreef erbij wat er allemaal werd bewerkt.

“Ik kwam deze foto van mezelf tegen en schrik ervan hoe sterk het beeld bewerkt is. Het maakt me mentaal misselijk als ik probeer te streven naar die persoon op het kiekje. Airbrushen is duivels!”, stond er bij een foto waarop ze poseerde in een kort luipaardjurkje.

Het bleef niet bij de boodschap dat ze er in het echt anders uitziet dan op de foto. Naast het beeld schreef ze in zwarte blokletters wat er precies door middel van die 'duivelse' digitale technologie aan haar lichaam werd veranderd.

“Waar zijn de striemen aan mijn borsten?”, vroeg ze zich af. “Mijn armen zijn echt niet zo dun," voegde ze eraan toe. Verder liet ze weten dat haar huidskleur donkerder is dan op het beeld, dat haar knieën in het echt plooitjes bevatten en op een vagina lijken, en dat haar enkels verre van zo glad lijken.

De foto werd op nog geen dag tijd meer dan 200.000 keer geliket en de positieve reacties op haar eerlijkheid stroomden binnen. “Om deze reden hou ik van je”, en “bedankt om dit even te delen met de wereld”, zijn slechts enkele van de vele commentaren.

Klinkt de vergelijking van haar knieën met haar intieme zone ietwat té vulgair?... Nochtans bracht het velen aan het lachen.

'k Weet niet wat jij over haar denkt, maar als ze ooit aan mijn deur klopt, laat ik ze - zoals ze er nu in het echt uitziet - wel binnen.

Tussen haakjes: op mijn leeftijd mag je nu eenmaal niet meer al té kieskeurig zijn - zelfs, indien ze me onmogelijk op een zuivere, spirituele manier kunnen inspireren..

En, nu we het toch over 'in het nieuws komen' hebben gehad: hoeveel centjes zou ze hiermee hebben (bij)verdiend?

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Niet enkel en alleen om de kosten te helpen dragen, maar vooral om een budget te vergaren waardoor deze website naar buiten toe beter kan worden gepromoot.. En, sponsoren kan al vanaf 1 euro tot en met 500 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf via Zoek&Vind aanmelden.

- En, je kunt je ook als eclecticus inschrijven! -

(Meer info daarover ?)

( - Ook op: kllk hier - )

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht