ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Bezoek een uur lang de rubriek Eclecticus voor slechts 2 eurokes!

Tsenne Kikke Auteur
Tsenne Kikke

Geplaatst op
zaterdag 16 maart 2019 0:55

Zowel Spiritualia, evenals Eclecticus, hebben nood aan een welbepaalde doelgroep, teneinde online te blijven bestaan. Het gaat niet zozeer om het financiële gedeelte, maar eerder over 'de reden van bestaan'. Na 12 jaar mogen we weleens die vraag stellen, nietwaar?

Ook 'Eclecticus' werd jaren geleden het leven ingeblazen - maar, omdat het iets was waarvoor men diende te betalen, verkreeg het uiteraard geen enkel bezoek - met als gevolg, dat het sinds 2013 sterk verpauperde. En, eerlijk gezegd: sinds we het opnieuw lanceerden, heeft geen enkele bezoeker zich ervoor ingeschreven....

Wij zijn geen bedelaars, maar...

... toch durven we schrijven, dat er zelfs tot op heden nog niemand geweest die dit jaar deze Spiritualia website sponsorde, al was het maar voor een euro of twee. :-) De vraag is dus: trekken we via Google wel de juiste mensen aan? Wat mij betreft...:: voor wie schrijf ik eigenlijk?

Tijd...: benut, of verspil het - waardoor de vraag in mij oprees: "Voor wie ga je schrijven? Voor de onbestaande, doch potentiële bezoekers van 'Eclecticus' - of, voor de 'trouwe' bezoekers van deze Spiritualia website?".

We missen dus een standvastige doelgroep, bestaande uit mensen die ons lezen, motiveren, inspireren en tegelijkertijd steunen. Doch, tussen de vele toekomstige bezoekers kunnen er misschien toch nog enkele zogenaamde 'Zoekers naar de Waarheid' zitten. Mensen, die misschien eveneens geïnteresseerd zijn om, bijvoorbeeld, aan Zelfkennis te gaan doen; een Zelfkennis, gebaseerd op de leerstellingen van Gurdjieff. Daarom ga ik mezelf meer en meer op de rubriek 'Eclecticus' concentreren door er nu al voor die mensen meer teksten aan toe te voegen. Sorry, Spiritualia! :-) (Anderzijds heb ik hier over de jaren heen al meer dan 10.000 gepubliceerd.)

Voor de eclectici...

Op 'Eclecticus' staan teksten over uiteenlopende, meest interessante thema's, die we speciaal voor de eclectici hebben uitgekozen, opdat het hen veel tijd en opzoekwerk zal besparen. Probeer het gewoonweg eens een uurtje uit! De hoofrubrieken zijn:

Actueel & Human Interest
Alternatieve Geneeswijzen
Astrologie
Biografie
Biologie
Boeddhisme
Christendom
Contact met Engelen
Denksporten
Eigen werk
Exacte Wetenschappen
Exacte wetenschappen & Mystiek
Filosofie
Financieel beheer
Geologie
Gezondheid
Gnosis & Vrijmetselarij
Godsbegrip
Heilzaam Denken
Islam
Kunst
Lichaamsverzorging
Liefde & Romantiek
Literair
Literatuur
Magie & Kabbala
Medische Gids
Mens & Maatschappij
Muziek
Muziek en klanken
Mystiek & Occult
Natuur & tuinieren
Numerologie
Paranormale vermogens
Parapsychologie
Psychoanalyse
Psychologie
Reiki & Magnetisme
Relaties
Religie
Sekten
Slaap & Dromen
Spiritualiteit
Sprookjes, fabels, legenden
Stervensbegeleiding
Stress, Burn-out & Vermoeidheid
Verslaving
Vitaminen & Mineralen
Voeding
Waarzeggerij
Wijsheden & Uitspraken
Wiskunde
Yoga
Zelfgroei
Zelfkennis

Van de reeds 285 gepubliceerde teksten zijn sommigen een halve bladzijde lang - anderen: meer dan 30, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Wat is de waarde van de inhoud?

Ikzelf zou durven zeggen: "Onbetaalbaar!" Anderen: "1.000 euro, minstens". Weer anderen zien zelfs voor zichZelf niet het nut in om er 2 € aan te besteden. Zo sterk verschillen we van elkaar.

Nog iets: Een jaarabonnement kost slechts 120 euro, zijnde 10 € per maand. Goedkoper dan een bioscoopticket, en een véél gezondere voeding voor jouw brein, gegarandeerd. Tegelijkertijd sponsor je deze Spiritualia website!

Wel kunnen geïnteresseerde bezoekers, teneinde 'geen kat in de zak aan te kopen', voor een luttele 2 € een uurpasje aanschaffen, om alles - vooraleer zich aan 'de grote financiële stap' te wagen - een volledig uur lang te kunnen inkijken.

Belangrijk: Inloggen kan via jouw Spiritualia account!

Noteer dus wel, dat van zodra je die 2 euro hebt gestort, je onmiddellijk (!!!) naar Eclecticus dient te gaan - wetende, dat het na verloop van de 60 minuten automatisch afgelopen is. Nog anders gezegd: geen 2 euro storten met de bedoeling om het op een ander tijdstip te gaan inlezen, hé!

Mogen we jou als eclecticus verwelkomen!?...

Nota: je kunt hier inloggen via jouw Spiritualia account! Als je nog vragen hebt, ga hierboven naar de balk en klik op het woordje 'Berichten'.

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Niet enkel en alleen om de kosten te helpen dragen, maar vooral om een budget te vergaren waardoor deze website naar buiten toe beter kan worden gepromoot.. En, sponsoren kan al vanaf 1 euro tot en met 500 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf via Zoek&Vind aanmelden.

- En, je kunt je ook als eclecticus inschrijven! -

(Meer info daarover ?)

( - Ook op: kllk hier - )

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2019 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht