ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Maak eventjes kennis met de fantast Noah

Noah beweert een tijdreiziger uit 2030 te zijn…
door Tsenne Kikke - vrijdag 1 februari 2019 17:13

Enerzijds spendeer ik meestal geen tijd aan stervelingen zoals een Virgil, die zich Noah noemt, en mensen wijsmaakt dat hij, tijdreiziger zijnde, uit 2030 afkomstig is (eerder zei hij: 2021). Anderzijds is het weleens interessant te zien hoe sommige fantasten zich trachten te profileren, en dan ook in staat zijn lichtgelovige mensen aan te trekken.

In elk geval kwam zijn eerste voorspelling over Ufo's niet uit. Wat zijn tweede voorspelling betreft, is het nu al heel koud in sommige delen van Amerika. In Chicago, bijvoorbeeld, gingen de temperaturen dinsdag al onder 0 graden Fahrenheit (- 18 graden Celsius), en de windstoten voelden aan als -50 graden Fahrenheit (of – 45 graden Celsius). maar het ergste mogen ze deze maand in het Middenwesten verwachten, met steden zoals Chicago, Detroit, Milwaukee, Cleveland, Minneapolis en Saint Louis. Afwachten dus...

Doch, indien we niet op een dag zien, kunnen we aannemen dat de huidige situatie deel uitmaakt van zijn voorspelling, nietwaar?

Via deze link kan je een product ontdekken dat sterk gelijkt op Noah's nanotechnologie.

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Niet enkel en alleen om de kosten te helpen dragen, maar vooral om een budget te vergaren waardoor deze website naar buiten toe beter kan worden gepromoot.. En, sponsoren kan al vanaf 1 euro tot en met 500 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf via Zoek&Vind aanmelden.

- En, je kunt je ook als eclecticus inschrijven! -

(Meer info daarover ?)

( - Ook op: kllk hier - )

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht