ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Nog 3 nachtjes slapen…

… en dan …
door Tsenne Kikke - zaterdag 22 december 2018 15:33

.... en dan is het weeral de zoveelste Kerst!

Bovendien is voor de meesten onder ons het aftellen naar een geheel nieuw jaar al begonnen.

Kijk jij ook al uit naar het jaar 2019, evenals naar wat het jou zoal zou kunnen bieden? Of, zijn Nieuwjaarresoluties en andere Goede Voornemens niets (meer) voor jou?...

Voor Spiritualia, dat in 2007 voor het eerst op het internet werd gelanceerd, betekent 2019 het jaar waarin de rubriek Eclecticus de volle aandacht krijgt, aangevuld met de Hoop en Verwachting dat enkele bezoekers bereid zijn zichzelf tot Eclectici uit te roepen.

Wat een Eclecticus is, hebben we reeds eerder meermaals medegedeeld, en natuurlijk zullen we het dan ook volgend jaar meermaals herhalen, omdat er elke maand nieuwe lezers bijkomen.

Maar laten we nu niet al te ver vooruitlopen en jou, beste lezer, via deze blog de meest Zalige en Vrolijke Kerstwensen toewensen; dit, tevens in de hoop en verwachting, dat er dit jaar onder de kerstboom een cadeautje op jou te wachten ligt met een inhoud waar je écht iets aan hebt! :-)

Ja!... Spiritualia is er speciaal voor jou; dit, dankzij enkele sponsors!

Maar, er is nog immer nood aan meerdere sponsors - vooral, omdat 2019 voor de deur staat. Niet enkel en alleen om de zware kosten te helpen dragen, maar vooral om met-ter-tijd een budget te vergaren waardoor deze website naar buiten toe beter kan worden gepromoot.. En, sponsoren kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf via Zoek&Vind aanmelden. En jawel: als je geen behoefte hebt aan klandezie of naambekendheid kan het natuurlijk ook volledig gratis, zolang deze website blijft bestaan. Denk daarbij: "Dankzij die enkele sponsors..." :-)

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2019 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht