ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Meest ingenieuze marketing strategie

'Payless' opende een schoenenwinkel waarin men schoenen ter waarde van 20 US$ voor meer dan 600 US$ kon aankopen.
door Tsenne Kikke - zondag 2 december 2018 17:21

Onlangs nam het budgetvriendelijke schoenenbedrijf 'Payless' een voormalige Armani-winkel in Santa Monica over, vulde de planken met hun schoenen, en opende de deuren van de pop-up store onder de valse merknaam 'Palessi'.

Aan bezoekers werd het idee voorgespiegeld dat alle schoenen overschotten waren van de laatste nieuwe modecollecties, terwijl de winkel in feite was gevuld met vermomde Payless-schoenen, met slechts één wijziging, zijnde: de prijs. Zo werd er een paar sneakers ter waarde van 19,99 dollars voor 640 dollars verkocht. Binnen een paar uur na opening maakte de winkel een omzet van 3.000 dollar.

Alhoewel men erin slaagde mensen te doen geloven dat ze een hoogwaardig designerartikel hadden aangekocht, raakten de klanten uiteindelijk niets kwijt. 'Payless' betaalde het geld dat ze hadden uitgegeven integraal terug, en ze mochten de schoenen behouden, zonder er iets voor te betalen.

Met deze hilarische stunt had het schoenenbedrijf bewezen dat een hoge prijs niet altijd een hoge kwaliteit betekent. Dus: "Waarom geen goedkopere mode kopen?" is nu hun nieuwste slogan.

Ja!... Spiritualia is er speciaal voor jou; dit, dankzij enkele sponsors!

Maar, er is nog immer nood aan meerdere sponsors - vooral, omdat 2019 voor de deur staat. Niet enkel en alleen om de zware kosten van deze website te helpen dragen, maar vooral om met-ter-tijd een budget te vergaren waardoor de website naar buiten toe beter kan worden gepromoot, en dus nog een véél groter publiek zal kunnen aantrekken, inclusief meerdere interessante vrijwillige bloggers, misschien. En, sponsoren kan al vanaf 1 euro - maar, hoe meer nulletjes achter het cijfer hoe beter! :-) Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf via Zoek&Vind aanmelden. En jawel: als je geen behoefte hebt aan klandezie of naambekendheid kan het natuurlijk ook volledig gratis, zolang deze website blijft bestaan. Denk daarbij: "Dankzij die enkele sponsors..." :-)

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht